Συμμορφώθηκε ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στη Χατζηκυριακού! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ύστερα από αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr και παρέμβαση της Τροχαίας Πειραιά, σήμερα φαίνεται καλύτερη η κατάσταση μετά από χρόνια στη λεωφόρο Χατζηκυριακού!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τόσο το φορτηγάκι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όσο και και τα υπόλοιπα ΙΧ, δεν καταλαμβάνουν πλέον και τη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το ρεπορτάζ μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Έχουμε εντοπίσει αρκετά κεντρικά σημεία του Πειραιά που το πρόβλημα είναι το ίδιο ή και εντονότερο... Και μέσα στις επόμενες μέρες θα τα αναδείξουμε !

Παρακολουθώντας πάντα αν τηρείται η νομιμότητα και στους μέχρι σήμερα "συνήθεις υπόπτους" οι οποίοι φαίνεται να συμμορφώθηκαν!

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Και επειδή κάποιοι λίγοι κάνουν περίεργα σχόλια για το ρεπορτάζ μας, να γνωρίζουν πως εμείς επικροτούμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που έχει καταγράψει μια διαχρονικά επιτυχημένη πορεία.

Όμως οφείλουμε όλοι να τηρούμε τη νομιμότητα-ιδίως οι επιτυχημένοι που έχουν λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας-και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το εκάστοτε σούπερ μάρκετ οφείλει να διασφαλίζει χώρο στάθμευσης για τους πελάτες του.

SKLAVENITIS 2

SKLAVENITIS 3

SKLAVENITIS 1

SKLAVENITIS 4

Διαβάστε επίσης: