ΔΕΙΤΕ ποιος θα τραγουδήσει στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλές είναι εισηγήσεις που έχουν φθάσει στο γραφείο του Δημάρχου Πειραιά!

Φαίνεται όμως πως υπάρχει και μια εισήγηση υπερκομματική, καθώς ένα πρόσωπο συγκεντρώνει την κοινή αποδοχή της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν είναι άλλος από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Αμοργιανό, ο οποίος έχει φανατικούς υποστηριχτές τόσο την Ελένη Κούβαρη (παράταξη Μίχα) όσο και τους νεαρούς αντιδημάρχους Γρηγόρη Καψοκόλη, Γιάννη Μελά και Παναγιώτη Ρέππα!


Μάλιστα, το ρεύμα Αμοργιανού είναι τόσο ισχυρό, που δύσκολα θα αποφευχθεί η συμμετοχή του στα μουσικοτραγουδιστικά δρώμενα των εγκαινίων!

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εισήγηση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος δεν καλοβλέπει τη συμμετοχή του Νίκου Αμοργιανού σε αυτήν την εκδήλωση... προφανώς για τους δικούς του λόγους!


Μια άλλη εισήγηση που έπεσε στο τραπέζι ήταν η από κοινού εμφάνιση του Γιάννη Πάριου και του Νίκου Αμοργιανού με ένα ντουέτο που θα γραφεί ειδικά για εκείνη τη μέρα!


Όπως μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που είναι μέσα στα μουσικά δρώμενα, θα επρόκειτο για μια μάχη φωνητικών γιγάντων με αμφίρροπο αποτέλεσμα... καθώς θα είχαμε δίπλα δίπλα τον μαθητή και τον δάσκαλο σε μια επίδειξη προσόντων υψηλών προδιαγραφών!


Όπως και να έχει εμείς θα περιμένουμε με αγωνία την τελική επιλογή, καθώς η 21η Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει μια ξεχωριστή ημερομηνία για το σύνολο των Πειραιωτών και θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων μας για πολλά χρόνια... Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει και η όποια επιλογή να πληρεί αυστηρά κριτήρια ήθους και ποιότητας.


Αυτός είναι ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίκος Αμοργιανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανοίγει στις 21 Σεπτεμβρίου (οριστικό)