Vamos Plus Café-Bar: «Διασκέδαση με live μουσική στο Πέραμα» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Η διασκέδαση στο Πέραμα έχει όνομα
  • Ένα all day café-bar για όλες τις ώρες της ημέρας
  • Προσφέρει γευστικά σνακ που συνοδεύουν το ρόφημα της επιλογής σας
  • Ζωντανό πρόγραμμα μουσικής για εκείνους που προτιμούν έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το ‘’Vamos’’ πρόκειται για ένα εύχαριστο περιβάλλον που σηματοδοτεί τη διασκέδαση στο Πέραμα. Μας καλημερίζει προσφέροντάς καφέ και άλλα είδους ροφήματα , ενώ τα γευστικά σνακ ολοκληρώνουν το πρωινό μας. Δεν λείπουν φυσικά και οι γλυκιές απολαύσεις.

Το βράδυ όμως αλλάζει όψη και η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ της. Μη διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο με τα κοκτέιλ που θα συνοδεύσουν άρτια το ξεκίνημα μιας δυναμικής βραδιάς.

Στο χώρο θα βρεις άτομα κάθε ηλικίας να χάνονται στους ήχους των τραγουδιών που αγαπούν, το ένα ποτό να φέρνει το άλλο και να περνούν πραγματικά καλά κάνοντας τον χώρο, στέκι τους·  ένα στέκι που υποστηρίζουν φανατικά και η καλή φήμη του μεταφέρεται από στόμα σε στόμα .

Gepostet von Vamos Plus Cafe-Bar am Freitag, 15. Februar 2019

Και οι εκπλήξεις στο ‘’Vamos’’ ξεκινούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με live μουσική και εκλεκτούς καλλιτέχνες.  Ανάμεσά τους οι  Ανδρέας Πούρνος, Έφη Παλίλη, Νίκος Σφακιανός και Αναστασία Καλογεροπούλου που μας ταξιδεύουν με τις λαϊκές φωνές τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Το ¨''Vamos'' προβάλλει και αθλητικούς αγώνες . Παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να απολαύσετε δροσερή μπύρα και πίτσα στην τιμή των 11 €

Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 9, Πέραμα.

Τηλέφωνο κρατήσεων:  210 441337