Έφοδος της Τροχαίας για «κόντρες» στο Πέραμα! – 6 οχήματα και 49 παραβάσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέλος στις κόντρες που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Περάματος επιχειρεί να βάλει η Τροχαία με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο η Τροχαία από την 1η Ιουνίου έως και τις 26 Ιουνίου πραγματοποίησε συνεχείς «εφόδους» στην περιοχή του Περάματος με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων σχηματίστηκαν 6 δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν: 10 για θορύβους (εξατμίσεις), 6 για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 για χρήση αδιαφανών υαλοπινάκων (φιμέ), 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 μη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 1 για στέρηση Κ.Τ.Ε.Ο. και 22 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν ένα ζεύγος πινακίδων, 9 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 6 άδειες ικανότητας οδήγησης ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 6 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερό τροχαίο νωρίς το πρωί στον Πειραιά