Μίμης και Άννα: Η «τάξη» του μεζεδοπωλείου μεγάλωσε και μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το «σχολείο των γεύσεων» συνεχίζει τα μαθήματα με μεγάλη επιτυχία στον Κορυδαλλό

-Ο σεφ και ιδιοκτήτης, Δημήτρης Τζιράκης, υπογράφει τα ξεχωριστά μεζεδοπιατάκια

-Οι ζωντανές εμφανίσεις ξεσηκώνουν το πλήθος σε ξέφρενους ρυθμούς

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press 

Όλοι όσοι περάσαμε από αυτό το «σχολείο των γεύσεων» στην Παλαιά Κοκκινιά,  είναι σίγουρο ότι θα το τιμούσαμε και πάλι στο νέο του χώρο, στον Κορυδαλλό, στην οδό Ασκληπιού 34. Η αγάπη του κόσμου για το εν λόγω μαγαζί οδήγησαν το Μίμη και την Άννα να βρουν μεγαλύτερη στέγη για τους «μαθητές» τους.

Τα «μαθήματα των γεύσεων» ξεκίνησαν στον Κορυδαλλό το Δεκέμβριο και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία! Ζυμωτό ολόφρεσκο ψωμάκι, ζουμερά κρέατα, δροσερές σαλάτες και ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί, είναι μερικές βασικές γευστικές επιλογές που θα λατρέψετε!

Ο ιδιοκτήτης και ταυτόχρονα σεφ του μαγαζιού, Δημήτης Τζιράκης, μας έχει συνηθίσει πλέον σε πρωτότυπες συνταγές και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από αυτόν!  Από το μενού ξεχωρίζει η σαλάτα «του Αγρού», με ανάμεικτα λαχανικά σε φωλιά παρμεζάνας, καπνιστό χοιρινό, μουστάρδα και μέλι, ο «καβουρμάς με τα’ αυγά», μια μυστική Ξανθιώτικη συνταγή του παππού του Μίμη και το «Κοκό του Μίμη», δηλαδή φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα φέτας και κόλιανδρο σε φωλιά κανταϊφιού!

Τα γλέντια και οι χοροί φυσικά δε λείπουν! Τα διάφορα μουσικά σχήματα ανά εβδομάδα δίνουν τον ρυθμό και μας υπόσχονται μεσημέρια και νύχτες γεμάτες διασκέδαση! Ακόμη να σημειωθεί πως Δευτέρα και Τρίτη ο Μίμης και η Άννα κάνουν «κοπάνα».

Διεύθυνση: Ασκληπιού 34

Τηλέφωνο κρατήσεων: 213 0144642