ΜΟΥΡΙΕΣ στον Πειραιά: «Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στα Μανιάτικα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα μεζεδοπωλείο με λειτουργία 20 ετών

- Προσφέρει γνήσιους μεζέδες της ελληνικής κουζίνας

- Ο Τάκης Ποθάκος πίσω από την επιτυχία

              

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

                             

Οι  «Μουριές»  είναι μια όμορφη ταβερνούλα που λειτουργεί στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ρετσίνα εδώ και 20 χρόνια, προσφέροντας  γευστικούς μεζέδες της ελληνικής γαστρονομίας. Ο χώρος είναι διακοσμημένος  τόσο με παλιές φωτογραφίες του Πειραιά μας όσο και με φωτογραφίες παρμένες από σκηνές  του ελληνικού κινηματογράφου, ανοίγοντας ένα «παραθυράκι»  στο παρελθόν.  Το τζάκι στη γωνία του μαγαζιού μας κρατάει συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά ορεκτικά, πολύχρωμες σαλάτες, μεζέδες κρεατικών μέχρι και μεζέδες ψαρικών, που συνοδεύονται άρτια με ένα ποτηράκι ούζο ή κρασί . Από τα ορεκτικά ξεχωρίζει η πεντανόστιμη φάβα, ενώ από τα κυρίως πιάτα η πλούσια γαριδομακαρονάδα. Η πιο γλυκιά έκπληξη επιφυλάσσεται για το τέλος· ζεστοί τραγανοί λουκουμάδες με μέλι.

Το προσωπικό του εστιατορίου είναι φιλόξενο και γρήγορο στην εξυπηρέτηση, ενώ οι παλιές ελληνικές επιτυχίες πλαισιώνουν αρμονικά το γεύμα σας στις ΜΟΥΡΙΕΣ. Ο συνδυασμός χαμηλής τιμής και υψηλής ποιότητας είναι ακαταμάχητος !

Το εγχείρημα φέρει την υπογραφή του γνωστού Μανιατο-πειραιώτη επιχειρηματία Τάκη Ποθάκου, ο οποίος επέλεξε με τις «Μουριές» στην κυριολεξία να ξαναζωντανέψει την περιοχή της Ρετσίνας.

Το Piraeus Press έχοντάς το επισκεφθεί σας το προτείνει ανεπιφύλακτα!