Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε Κορυδαλλό, Πέραμα και Σαλαμίνα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά τον Πειραιά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς περιόδευσε σε Κορυδαλλό, Πέραμα και Σαλαμίνα


Επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στον Κορυδαλλό. «Θα δουλέψουμε σκληρά για να μην μείνει κανένα έργο πίσω»

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να μη μείνει κανένα έργο πίσω», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Κορυδαλλό. Και πρόσθεσε: «Η Αττική είναι μια πολυσύνθετη και πολύπλοκη περιφέρεια, από 66 Δήμους, με διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες. Το στοίχημά για μας είναι κάθε μέρα να κάνουμε και ένα μικρό βήμα, έτσι ώστε κάθε περιοχή να προοδεύει σε όλους τους τομείς. Το πρόβλημα των σκουπιδιών και η χωματερή της Φυλής αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα καθώς έχουμε μείνει σε απαρχαιωμένες λογικές και είναι δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος στο θάψιμό τους. Παράλληλα,  θα  δούμε και το θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας με σύγχρονους όρους και ευθύνη».

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης  με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά συζήτησε για θέματα που αφορούν τον Δήμο και τόνισε: «Στον Κορυδαλλό έγιναν τα τελευταία χρόνια πολύ θετικά βήματα και η Περιφέρεια Αττικής έχει συμβάλλει με ίδια κεφάλαια προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος ότι η πρόοδος αυτή όχι μόνο δεν θα ανακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς».

Στη διάρκεια της περιοδείας του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Στα Ναυπηγεία Περάματος και στη Σαλαμίνα ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Θέλουμε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της»

«Τα Ναυπηγεία του Περάματος, τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ξανά ζωή. Αυτό το μοντέλο θέλουμε, όταν μιλάμε για μια παραγωγική Αττική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Και συνέχισε: «Θέλουμε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της. Και θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Οι  επισκέψεις μου, εκτός από τον συμβολισμό που μπορεί να έχουν,  καθορίζουν και τη σκέψη μου για την επόμενη μέρα. Γειτονιές όπως το Πέραμα, η Β' Πειραιώς, η Δυτική και Ανατολική Αττική αποτελούν για μένα βασική προτεραιότητα».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στην Σαλαμίνα. Επισκέφθηκε το εκλογικό  περίπτερο του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» όπου συνομίλησε με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη, τονίζοντας ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι πόλεμος, αλλά αντιπαράθεση προγραμμάτων, προτάσεων και ιδεών».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε και τη Δημοτική  Ιχθυαγορά, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους: «Χαίρομαι» είπε, «να  βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την οικογένειά τους, για την επιχείρησή τους, αξιοπρεπείς και σοβαροί. Είναι αυτοί που κρατούν τις γειτονιές όρθιες».