ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΠΕΡΑΜΑ: Ο Γιάννης Λαγουδάκος συσπειρώνει κεντροδεξιούς & κεντροαριστερούς – Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Ο Γιάννης Λαγουδάκος φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο Δήμο Περάματος
  • Σημαντική συσπείρωση από όλους τους ιδεολογικούς χώρους
  • Ζητούμενο η μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες του Β Γύρου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Καθώς οδεύουμε προς το Β Γύρο των Δημοτικών Εκλογών στο Πέραμα, γίνεται ολοένα και πιο εμφανές αυτό που δείχνουν όλες οι κρυφές δημοσκοπήσεις.

Οι Δημότες του Περάματος, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας, συσπειρώνονται γύρω από τον Γιάννη Λαγουδάκο, με ραγδαία μάλιστα αύξηση της συσπείρωσης κατά τα τελευταία δυο 24ωρα.

ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ VS ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Η εκλογική μάχη στο Πέραμα φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει με ένα Ο ή ένα Η, αλλά με πολλά περισσότερα.

Παρακάτω αναλύονται συνοπτικά οι παράγοντες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα στο Δήμο Περάματος, με τα μέχρι τώρα δεδομένα να δείχνουν «ολική επαναφορά» του Γιάννη Λαγουδάκου στο τιμόνι του Δήμου.

Η «ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ» ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ

Οι Περαματιώτες φαίνεται να κατανοούν ότι ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κλείσει, ενώ βλέπουν τη ΝΔ να έρχεται και μάλιστα ως αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι νέος Περιφερειάρχης Αττικής θα είναι ο Πειραιώτης Γιώργος Πατούλης.

Η κοινή λογική λοιπόν υπαγορεύει ψήφο υπέρ του Γιάννη Λαγουδάκου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με την ηγεσία της ΝΔ όσο και με τον αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής.

Και αυτό αποτυπώνεται ακριβώς στο σ κρυφές δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή υπάρχει η πεποίθηση ότι το Πέραμα θα βγει ωφελημένο από το τρίγωνο Κυβέρνηση ΝΔ - Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, το οποίο είναι και το μείζον για τους Περαματιώτες, πέρα από ιδεοληψίες και μικροκομματικά συμφέροντα.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ

Ο Γιάννης Λαγουδάκος ζητά από τους Δημότες Περάματος όχι μόνο να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2 Ιουνίου, αλλά να συμμετέχουν μαζικά και να του δώσουν καθαρή εντολή με την ψήφο τους, ώστε την επόμενη μέρα να έχει ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα έναντι κρατικών και θεσμικών, για όλα εκείνα που διεκδικεί το «ξεχασμένο» Πέραμα από την Κεντρική Διοίκηση.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ (ΣΥΡΙΖΑ)

Από την άλλη μεριά πολλά είναι τα προβλήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκη, που φαίνεται να χάνει την εξουσία, ως φυσική συνέπεια της ανυπαρξίας ουσιαστικού έργου κατα την τελευταία 5ετία, αλλά και του ευρύτερου πολιτικού κλίματος που επικρατεί στη χώρα.

Ήδη οι γκρίνιες από όσους δεν εξελέγησαν εξελίσσονται σε μείζον πρόβλημα, ενώ η αποσυσπείρωση φαντάζει ως το μεγαλύτερο πρόβλημα του κ. Λαγουδάκη, ο οποίος δε βρίσκει είπες δεξαμενές ψήφων για το Β Γύρο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Stoiximan: Δείτε τα φαβορί σε Πέραμα και Πειραιά