Αλέξανδρος Γιαννίτσας – Πέραμα: Ακόμα ένας δυνατός Επιχειρηματίας με τον Γιάννη Λαγουδάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο και τον συνδυασμό «Πέραμα Όλοι μαζί»

- Ο Αλέξανδρος Γιαννίτσας είναι επιχειρηματίας

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ακόμα ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς Περάματος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Λαγουδάκο και τον συνδυασμό «Πέραμα Όλοι μαζί»

Όπως άλλωστε είναι και το μότο του Υποψηφίου Δημάρχου Περάματος ,Γιάννη Λαγουδάκου: «Παρουσίες νέων ανθρώπων σε δυναμικά ψηφοδέλτια φέρνουν ελπίδα και αισιοδοξία και είναι όπλα ενάντια στη μιζέρια και την κατάθλιψη»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ:

Ο Αλέξανδρος Γιαννίτσας είναι ένας νέος φέρελπις επιχειρηματίας με βάση του το Πέραμα. Ζει και διατηρεί επιχειρήσεις στο Πέραμα με την επωνυμία AEOLOS SAFETY. Αν και μόλις 29 ετών, είναι πολύ καταρτισμένος με εξειδικευμένες γνώσεις στο Ναυτιλιακό τομέα και σε θέματα Πυρασφάλειας, Πυρόσβεσης και Σωστικών Μέσων με πολλές πιστοποιήσεις  όχι μόνο ελληνικές αλλά και διεθνείς.


Αν και νέος, έχει ήδη συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ναυτιλιακές Εταιρίες και έχει ταξιδέψει πολύ στο εξωτερικό. Στις επικείμενες εκλογές, ο Αλέξανδρος Γιαννίτσας αποφάσισε να πολιτευτεί για πρώτη φορά στο πλάι του Γιάννη Λαγουδάκου με όνειρα και γνώσεις για ένα Πέραμα ανεπτυγμένο, εξωστρεφές και πολιτισμένο.

Από μικρός, δίπλα στην μητέρα του, Βαρβάρα Γιαννίτσα που αγαπά τα κοινά καθώς και η ίδια εκτελεί χρέη προϊσταμένης στον Δήμο Περάματος και μάλιστα στο Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων  και φυσικά δίπλα στον αγαπημένο του πατέρα, τον Γεώργιο Γιαννίτσα, γνωστό επιχειρηματία που και εκείνος έχει πολιτευτεί στο παρελθόν, έμαθε να αγαπά την πόλη του και να παλεύει για αυτήν.

«Η ναυτιλία είναι η ελπίδα του τόπου μας. Τέλος πια στις επιχειρήσεις που κλείνουν, στους άνεργους Περαματιώτες, στον ξενιτεμό των νέων! Με διάθεση και συλλογική δουλειά, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.»