ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΕΝΤΗ: Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Η Σταυρούλα Μέντη είναι μουσικός 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Σταυρούλα Μέντη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά ήδη από το 2014 με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Θέλοντας να συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια διάθεση για τον πολίτη, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: 

Η Μέντη Σταυρούλα γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πειραιά και συνέχισε σπουδές μουσικής, αποκτώντας πτυχίο και δίπλωμα βιολιού και ανώτερων θεωρητικών μουσικής.

Έχει διδάξει στα τέσσερα μουσικά σχολεία της Αττικής, σε ωδεία και μουσικές σχολές. Είναι μουσικός σε μουσικά σχήματα και συμφωνικές ορχήστρες. Από το 2004 διδάσκει στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον «Πειραιά Νικητή».

Η υποψήφια σε δήλωσή της τόνισε:

«Με σεβασμό και έντιμο αγώνα συμμετέχω και πάλι στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Δεσμευτήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σύνεση και διάθεση για τον πολίτη και την γειτονιά. Θέλω να προσφέρω και πάλι στο ευρύτερο κομμάτι της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας όπου γεννήθηκα και ζω. Πιστεύω πως ο «Πειραιάς Νικητής» θα συνεχίσει να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μου».