ΠΕΡΑΜΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Γιάννης Λαγουδάκος και Χρήστος Γαρυφάλλου ενώνουν τις δυνάμεις τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σημαντική εξέλιξη στις Δημοτικές Εκλογές Περάματος

- Συμπόρευση για Λαγουδάκο και Γαρυφάλλου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

«Το Πέραμα όλοι μαζί» του Γιάννη Λαγουδάκου και ο συνδυασμός «Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ» του Χρήστου Γαρυφάλλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται στον εκλογικό αγώνα.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη στην εκλογική μάχη του Περάματος, καθώς με τη συμμαχία αυτή ο Γιάννης Λαγουδάκος ενισχύει ακόμα περισσότερο το ποσοστό της πρώτης Κυριακής.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος και οι καλά γνωρίζοντες τα του Περάματος, δεν αποκλείουν να προκύψει κι άλλη «έκπληξη» μέχρι της 26η του Μάη!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Συνδημότες, Συνδημότισσες.

Αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τον Συνδυασμό ”Πέραμα Όλοι Μαζί” του Γιάννη Λαγουδάκου, με γνώμονα το καλό του Περάματος.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ τις δυνάμεις του Δημοτικού Συνδυασμού ”Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ” αφουγκραζόμενοι την θέληση του Περαματιώτικου Λαού που με μεγάλη επιθυμία του μας ορίζει να βάλουμε τέλος στην κατάθλιψη του Περάματος.

Το ΠΕΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. Με κριτήριο την Εμπειρία, τις Γνώσεις και τις Ικανότητες του, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την εκλογή του Γιάννη Λαγουδάκου και του Συνδυασμού ”Πέραμα όλοι μαζί”.

Με ενδεικτική Συμμετοχή δύο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας στο Ψηφοδέλτιο και ουσιαστική συμμετοχή στελεχών μας στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν έως την μέχρι τώρα Πορεία μας, αλλά και όσους μας στηρίζουν στην απόφαση μας να συνεχίσουμε στον συγγενή Συνδυασμό στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου Περάματος.

Χρήστος Γαρυφάλλου

Επικεφαλής Συνδυασμού ”Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ