ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ – ΠΕΡΑΜΑ: Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δημοτικές Εκλογές 2019 Πέραμα: Πάνω από 600 άτομα στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκου

- Επίσημη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία

- Όλη η ΝΔ της Β Πειραιά και η Νέα Αρχή του Γιώργου Πατούλη στο πλευρό του Γιάννη Λαγουδάκου

- Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Piraeus Press από την κοπή της βασιλόπιτας και την ομιλία Λαγουδάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση και μάλιστα με τσουχτερό κρύο στο Πέραμα, το οποίο βέβαια δεν εμπόδισε τους εκατοντάδες φίλους και υποστηριχτές του Γιάννη Λαγουδάκου, να δώσουν βροντερό παρών.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα «Μπουρλότο» επί της Λεωφόρου Ειρήνης, ο Γιάννης Λαγουδάκος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προεκλογική του ομιλία, η οποία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή!

Πρώτα τελέστηκε ο παραδοσιακός αγιασμός και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία 3 ιερέων του Περάματος.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Ο Γιάννης Λαγουδάκος έλαβε την επίσημη στήριξη της ΝΔ για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στο Πέραμα, η οποία και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με την επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη (επικεφαλής προεκλογικού αγώνα ΝΔ) από το μέλος της Πολιτικής Επιτεοπής της ΝΔ και Αντιδήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη Δημοσθένης Σταματάτο.

ΟΛΗ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και μοναδικός Βουλευτής ΝΔ Β Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, ο τ. Υπουργός κ. Δαμιανός, όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ Β Πειραιά, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Λαγουδάκου, ο Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Κούλης Βρεττάκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραιά Μιχάλης Λιβανός, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς, φίλοι και υποστηριχτές από όλους τους κομματικούς χώρους, συνολικά πάνω από 600 άτομα που κατέκλυσαν το εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τον Γιάννη Λαγουδάκο, την πορεία του στα κοινά του Περάματος και την ανάγκη να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της πόλης, ενόψει Κυβέρνησης ΝΔ με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και νέου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ

Ο Γιάννης Λαγουδάκος αναφέρθηκε στο παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του Περάματος.

''Κηρύττουμε το τέλος της κατάθλιψης για το Πέραμα'' ήταν η πρώτη φράση του Γιάννη Λαγουδάκου με την οποία άνοιξε την ομιλία του, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας.

Άσκησε «μετρημένη» κριτική και κυρίως επικεντρώθηκε σε αυτά που εκείνος και η ομάδα του θα μπορέσουν να κάνουν για το καλό του Περάματος.

Ζήτησε ενότητα και ομοψυχία τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη Κυριακή των Εκλογών.

Καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους που για περισσότερο από μια 45 λεπτά τον παρακολουθούσαν και τον άκουγαν με προσοχή εντός και εκτός του μαγαζιού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ