ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ: Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση από τον Κανέλλο Τούντα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πάνω από 500 φίλοι και υποστηριχτές του Κανέλλου Τούντα στην παρουσίαση του συνδυασμού του

- Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη αποτελεί την μεγάλη έκπληξη των Δημοτικών Εκλογών

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Δημοκρατική Συνεργασία για την Νίκαια και τον Ρέντη», παρουσίασε στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο της «Μηχανικής Καλλιέργειας»-Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος», το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ένα πλήρες, αντιπροσωπευτικό και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο, το οποίο συνιστά μία δυναμική ομάδα η οποία διεκδικεί με αισιοδοξία την δημοτική αρχή και αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Δήμου με απόλυτο, όμως, σεβασμό στην ιστορική του συνέχεια. Κατά κοινή ομολογία, με τον συνδυασμό νέων, ικανών καλλιεργημένων ανθρώπων και έμπειρων ιστορικών στελεχών της Νίκαιας και του Αγ. Ιω. Ρέντη, συγκροτείται ένα ψηφοδέλτιο νίκης με προσωπικότητες που επιθυμούν, αλλά και μπορούν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν στην υπηρεσία των δημοτών.

Η αθρόα προσέλευση πολιτών, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο και το πάθος που ήταν εμφανές στα πρόσωπα των υποψηφίων, δίνουν την βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία για την Νίκαια και τον Ρέντη», θα είναι η έκπληξη των εκλογών.

Τέλος, σημαντικές ήταν οι παρουσίες πολιτικών και ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων. Ενδεικτικά αναφέρονται εκείνες, του Παντελή Καψή, του Στάθη Παναγούλη, του Σταμάτη Μαλέλη, του Δημήτρη Λιντζέρη και του Στέφανου Χρήστου από το ΚΙΝΑΛ, του Γιάννη Τραγάκη, Τάσσου Νεράντζη από την Νέα Δημοκρατία, των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού κ.κ. Δημήτρη Κατσικάρη, Μηνά Περάματζη και Λεωνίδα Αθανασιάδη, του κ. Σαράντου Ευσταθόπουλου και του κ. Νίκου Μονέου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των δήμων Πειραιά και Κορυδαλλού

Η παρουσία και η στήριξη του πρώην δημάρχου Νικαίας Βασίλη Τράπαλη, συγκίνησε ιδιαίτερα και φόρτισε συναισθηματικά την ήδη θερμή ατμόσφαιρα.

Από τον ακαδημαϊκό χώρο παρόντες δήλωσαν οι Παναγιώτης Καλδής υπ. Πρύτανης Παν/μιου Δ. Αττικής, Νικόλαος Ηρειώτης, πρόεδρος του τμήματος οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Κουρογένης Διευθυντής Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του τμήματος χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο σύμβουλος του ΑΣΕΠ Κωνσταντίνος Σιασάκος.