ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΝΙΚΑΙΑ – ΡΕΝΤΗ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Κανέλλος Τούντας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψηφιότητα έκπληξη στο Δήμο Νίκαιας

- Το «παιχνίδι» αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά την υποψηφιότητα Τούντα

- Φωτορεπορτάζ από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας στο Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πριν λίγες μέρες ο πρώην πετυχημένος Αντιδήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Κανέλλος (Άκης) Τούντας, ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Ήδη μάλιστα έχει ανακοινώσει και αρκετούς υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, άξια και ικανά στελέχη με εμπειρία στην τοπική κοινωνία της Νίκαιας και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Υποψήφιος ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΤΟΥΝΤΑ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!!
Με υπομονή, επιμονή και εμμονή στις αξίες μας, με προσήλωση στο στόχο, για τη Νίκαια και τον Αγ. Ι.Ρέντη!

Την Τετάρτη το βράδυ, στο Δημαρχείο Νίκαιας – Ρέντη, έγινε η επίσημη ανακοίνωση καθόδου στις δημοτικές εκλογές του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Νίκαια και τον Ρέντη», με επικεφαλής τον Κανέλλο Τούντα.
Η επίσημη ανακοίνωση, έγινε παρουσία 150 στελεχών της Αυτοδιοίκησης, των φορέων της πόλης και της κοινωνίας των πολιτών, που στηρίζουν τη νέα δημοτική κίνηση με μοναδικό γνώμονα την ανάγκη κοινής δράσης για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος, για ένα καλύτερο μέλλον όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, πέρα από κόμματα και χρώματα, με μια Ανεξάρτητη συλλογική Αυτοδιοικητική προσπάθεια.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Διευθύντριας του ΕΠΑΛ Νίκαιας Τζένης Γεωργαντζέλη, η οποία καλωσόρισε τους παριστάμενους και μίλησε για τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του συνδυασμού.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κανέλλος Τούντας, απευθυνόμενος στους φίλους του συνδυασμού και τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης, παρουσίασε τις βασικές αρχές της παράταξης, ανέλυσε τα σημερινά δεδομένα και έδωσε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανάγκη μιας νέας πορεία του Δήμου σε μια δύσκολη εποχή που απαιτεί γνώση, έμπνευση, σχέδιο και δημιουργική δράση, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών.
Για τις απαιτήσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που μπορεί να στηριχτεί στο νέο και όχι στο παλιό πολιτικό προσωπικό, ώστε να ξεφύγει επιτέλους ο Δήμος από τους «επαγγελματίες πολιτικούς» που θεωρούν την πόλη «ιδιοκτησία τους».
Για την απόφαση να ανοίξουν νέοι δρόμοι δημιουργίας, με ενημερωμένους πολίτες, με επένδυση στη γνώση και την καινοτομία, με τον Δημότη Πρωταγωνιστή, πέρα από το μικρό ΕΓΩ κάποιων που θεωρούν τη Νίκαια και τον Ρέντη «δικό» τους - με τη συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης και το μεγάλο ΕΜΕΙΣ των Δημοτών.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, τόνισε επίσης ότι απαιτείται η συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, όλων των Δημοτών και ο σεβασμός στον κάθε πολίτη, πέρα από κόμματα και χρώματα -γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα!
Πεποίθησή μου, είπε, ότι στη νέα εποχή ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Το μέλλον της Νίκαιας και του Ρέντη δεν είναι υπόθεση του ΕΝΟΣ αλλά χρέος του ΚΑΘΕΝΟΣ.
Είμαστε μια παράταξη ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, γιατί πιστεύουμε ότι η Νίκαια και ο Ρέντης δεν μπορεί να πάει μπροστά με Ψέματα και βολικές Μισές Αλήθειες.
Παρουσιάζοντας βασικούς πυλώνες της προσπάθειας, ο Κανέλλος Τούντας, αναφέρθηκε στην κοινωνική προστασία, τον εκσυγχρονισμό του Δήμου, την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον εθελοντισμό, την κοινωνική δημοτική παιδεία, την δημοτική υγεία, τη στήριξη της τρίτης ηλικίας, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας σε συνδυασμό με το υφιστάμενο επιχειρείν, το περιβάλλον, την Ασφάλεια του δημότη, τη δημοτική αστυνομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό για τους νέους μας, την ενίσχυση της καθαριότητας και την ανακύκλωση, την προσπάθεια για εγκατάσταση του Πανεπιστημίου Πειραιά στο Σπίτι της Άρσης Βαρών, αλλά και σε όλο το πλέγμα ενός πρωτοποριακού και σύγχρονου προγράμματος που ήδη εμπλουτίζεται μέσα από το διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος, δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία του εγχειρήματος που με συμμετοχή, χαμόγελο, αισιοδοξία και πίστη μπορεί να οδηγήσει τη Νίκαια και τον Ρέντη σε ένα καλύτερο αύριο που αξίζει σε όλους τους δημότες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Νίκαιας Βασίλη Τράπαλη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη να γυρίσει σελίδα ο Δήμος, εκφράζοντας τη στήριξή και αμέριστη συμπαράστασή του, στον υποψήφιο Δήμαρχο Κανέλλο Τούντα.

Στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Νίκαια και τον Ρέντη, παρευρέθηκαν:
Ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας Τράπαλης Βασίλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφη Πόλη-Νίκαια-Ρέντης» Βρεττάκος Δρακούλης, οι Δ.Σ Νίκαιας-Ρέντη Μπακιρτζής Νίκος και Αλιμπέρτης Ιορδάνης, ο πρώην βουλευτής και Υποψήφιος βουλευτής Λιντζέρης Δημήτρης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό, Κατσικάρης Δημήτρης, ο πρώην Βουλευτής και υποψήφιος ΔΣ με τον Γ. Μώραλη Καρύδης Δημήτρης, η Κοινοτική Σύμβουλος Ρέντη Ινοπαλίδου Ελένη, οι πρώην Δ.Σ Νίκαιας Θεοδώρου Ανδρέας, Καμπίτσης Πέτρος, ο πρώην Δ.Σ Νίκαιας-Ρέντη Δερμάτης Μάκης, το μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ και Δ.Σ Κορυδαλλού Διάκος Γιάννης, η γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Νίκαιας-Ρέντη Κετεντζόγλου Θέτις, το μέλος Σ.Ε της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Νίκαιας-Ρέντη Νίκολα Αλεξ, ο γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού Σπηλιωτόπουλος Μπάμπης, τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά Βότσης Βαγγέλης, Τριανταφύλλου Λευτέρης και Λούμος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Χριστοφορίδης Δημήτρης, ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας ΚΙΝ.ΑΛ και υποψήφιος Βουλευτής Μαλέλης Σταμάτης, το μέλος της ΚΠΕ ΚΙΝ.ΑΛ Ραφτόπουλος Απόστολος, ο Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝ.ΑΛ Β΄Πειραιά Μεντζελίδης Γιώργος, ο Αν.Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝ.ΑΛ Β΄Πειραιά και υποψήφιος σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό Νίκου Θανάσης, τα μέλη της ΝΕ του ΚΙΝ.ΑΛ Β΄Πειραιά Μπαλκάμος Θανάσης και Γαρδικιώτης Μενέλαος, ο Πρόεδρος της Α.Ε Περάματος και υποψήφιος σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό Σωπηλιάδης Γιώργος, το μέλος της ΣΕ της ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ Νίκαιας-Ρέντη & υποψήφια Βουλευτής Θεοτοκάτου Νάνσυ, το μέλος της ΣΕ της ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ Νίκαιας-Ρέντη Τοπαλίδης Γιάννης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος σύμβουλος με τον Γ.Σγουρό Αθανασιάδης Λεωνίδας, ο πρώην Πρόεδρος του Ιωνικού Νίκαιας Ερμιτζόγλου Γιώργος, ο πρώην προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας Ερρίκος Αντώνης, το πρώην μέλος του ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας Μουταφίδης Χρήστος, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και υποψήφιος ΔΣ με τον Γ. Μώραλη Τσιρίδης Γιώργος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Νίκαιας Καραγιάννη Μαργαρίτα, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ Ντούβας Νίκος, το μέλος της Τ.Ο της ΝΔ Ρέντη Μαρτίνος Γιώργος, ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Νεάπολης Σούρτης Αριστείδης, η πρόεδρος Ένωσης Δαρδανελιωτών Νικαίας Γεωργαντζέλη Αγγελική, το μέλος της Ένωσης Πισιδίας Παλόγλου Ν, ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Β΄Πειραιά Οχανεσιάν Στέλιος, η πρώην Γενική Διευθύντρια του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη Λουκογιαννάκη Μαρία, ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά Τσίπης Θεόδωρος, ο πρώην Δ.Σ Νίκαιας Τερζής Θανάσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος Τερζής Θεόδωρος και ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά Λιντζέρης Αντώνης.