Δήμος Κορυδαλλού – Εκλογές 2023: Ντέρμπι βλέπει το στοίχημα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeus Press έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τα ρεπορτάζ σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Εστιάζοντας μάλιστα στους Δήμους του ευρύτερου Πειραιά και των Νησιών, στο τέλος του Αυγούστου, το Piraeus Press αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ τα αποτελέσματα κρυφών δημοσκοπήσεων για τους υποψήφιους Δημάρχους.

Ρεπορτάζ για τις αποδόσεις των υποψηφίων Δημάρχων στο στοίχημα, έχει δημοσιευτεί ήδη στο Piraeus Press, για τον Δήμο Πειραιά και το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη!

Οι αποδόσεις αφορούν σε προγνωστικά της μεγαλύτερης διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan.

Ντέρμπι στο Δήμο Κορυδαλλού

Σύμφωνα λοιπόν με τα προγνωστικά της Stoiximan, αναμένεται εκλογικό ντέρμπι στον Κορυδαλλό, ανάμεσα στον απερχόμενο Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά και τον έμπειρο αυτοδιοικητικό και πρώην επιτυχημένο Δήμαρχο Κορυδαλλού Στέφανο Χρήστου!

Οι αποδόσεις είναι 1,3 και 2,8 αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι οι Εκλογές θα κριθούν στο 2ο γύρο, όπως επίσης ότι οι επόμενες 15 μέρες θα κρίνουν και τη διαφορά των δυο πρώτων στον 1ο γύρο των Εκλογών.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί μπορεί να μη διεκδικούν την πρωτιά ή τη δεύτερη θέση, αλλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, εφόσον τελικά προκύψει και 2η Κυριακή!

Διαβάστε επίσης:

Στοιχηματικές: Αυτός θα είναι ο νέος Δήμαρχος σε Πειραιά και Νίκαια (αποδόσεις υποψηφίων)

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις για Πειραιά, Νίκαια & Κερατσίνι!