Υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού με μάτια που… «ανάβουν» φωτιές στον Χουρσαλά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα υποψηφιότητα «ψήνεται» για το Δήμο Κορυδαλλού με αφετηρία την κεντροδεξιά, καθώς θεωρείται πλέον αδύνατη η επανεκλογή Χουρσαλά, μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών και τις καταγγελίες για διαγωνιστικές διαδικασίες και διαγωνισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Το όνομα που παίζει έντονα τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλο από αυτό της πολύπειρης αυτοδιοικητικού Τζένης Μπαρμπαγιάννη, η οποία είναι εν ενεργεία Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, ενώ έχει υπάρξει και υποψήφια Βουλευτής Β Πειραιά με τη ΝΔ.

Γοητευτική Μανιάτισσα με σαγηνευτικά μάτια, μεγάλο κύκλο γνωριμιών σε Α και Β Πειραιά, επιτυχημένη επιχειρηματίας, θεωρείται η ιδανική επιλογή για μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα με αξιώσεις.

Μπορεί στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 να είχε στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τον νυν δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, όμως και εκείνη φέρεται να είναι απογοητευμένη από τη μετέπειτα συμπεριφορά του, όπως και πληθώρα άλλων κομματικών και πολιτικών στελεχών σε Α και Β Πειραιά που τον στήριξαν όταν φάνταζε αδύνατο να εκλεγεί ένας υποψήφιος με το προφίλ του Νίκου Χουρσαλά!

Δυνατό ατού της υποψηφιότητας Μπαρμπαγιάννη και ο σύζυγός της Βασίλης Αδαμόπουλος, επιχειρηματίας, έμπειρος πολιτικός αναλυτής και καλός γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας της Β Πειραιά.

Πρωτοκλασάτο στέλεχος του πολιτικού, κοινωνικού και επιχειρηματικού χώρου του ευρύτερου Πειραιά δήλωσε στο Piraeus Press ότι: «εάν τελικά είναι υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού, τότε ένας σκληρός άντρας όπως ο Νίκος Χουρσαλάς θα την πατήσει από μια σαγηνευτική γυναίκα όπως η Τζένη Μπαρμπαγιάννη!».

Διαβάστε επίσης:

Η Αρχή Διαφάνειας κάνει φύλλο και φτερό το Δήμο Κορυδαλλού!