Κορυδαλλός: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης ανακοπή ώρα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γουρδομιχάλη όπως δημοσιεύτηκε στο Facebook και στη σελίδα της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό».

Με σιγουριά αλλά και ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες του Κορυδαλλού, η ανεξάρτητη παράταξη μας είναι η πρώτη που ανακοίνωσε και επισήμως, πλέον, την κάθοδο της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της Γρηγόρη Γουρδομιχάλη.
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού, ένα ενθουσιώδες πλήθος φίλων και μελών, εγκαινίασαν χθες το απόγευμα την πορεία που φιλοδοξεί να φέρει την αλλαγή στον Κορυδαλλό, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, που αποδέχθηκε την ευθύνη να ηγηθεί της προσπάθειας, μαζί με τις δημοτικές συμβούλους Ελένη Γαλανοπούλου και Μαρία Καλαμάρη έκαναν μία ουσιαστική αποτίμηση της δράσης των «Πολιτών» στα 2 τελευταία χρόνια.
Παρουσίασαν τα σχέδια και τους στόχους για την περίοδο που μόλις τώρα αρχίζει.
Φίλες και φίλοι
Οι Κορυδαλλιώτες μας τίμησαν και εμπιστεύτηκαν με το 38% των ψήφων τους, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Μας ανέδειξαν ως τη μεγαλύτερη παράταξη της πόλης, με σημαντική διαφορά απο τις υπόλοιπες.
Αυτά τα 2 χρόνια δεν προδώσαμε την εμπιστοσυνη τους!
Σταθήκαμε όρθιοι και υπηρετήσαμε με ευθύνη, ωριμότητα και ρεαλισμό τις ανάγκες της πόλης μας.
Με καθημερινή δράση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, συλλογική δουλειά και συνεχή επαφή με την κοινωνία, θεωρούμε ότι ΚΑΙ αναλάβαμε ΚΑΙ ανταποκριθήκαμε στις ευθύνες που μας αναλογούσαν.
Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για όλους εμάς, που οραματιζόμαστε έναν άλλο καλύτερο Κορυδαλλό.
Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με κάθε σενάριο «χαμηλών προσδοκιών», την στασιμότητα και την αδράνεια.
Ξεκινάμε για να αλλάξουν οι συσχετισμοί και η φυσιογνωμία της δημοτικής αρχής στην πόλη μας.

Φίλες και φίλοι,
Με μία επιτυχημένη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, στη δημόσια παιδεία, στο περιβάλλον και στους κοινωνικούς αγώνες, ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης είναι «σάρκα εκ της σάρκας» του Κορυδαλλού.
Εχει αποδείξει ότι γνωρίζει και μπορεί!
Ξέρουμε ότι με τις δυνατότητες που έχει ότι μπορεί να μετατρέψει τις προσδοκίες σε πραγματικότητα.
Γι αυτό είμαστε βαθιά πεισμένοι ότι μπορεί να είναι ο δήμαρχος που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Φίλες και φίλοι,
Η παράταξη μας «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», υπήρξε πάντα συνεπής και ειλικρινής με αυτό που έλεγε το ίδιο το όνομά της!
Χωρίς κομματικά χρίσματα ή εξαρτήσεις, συσπειρώνει στις τάξεις της πολίτες που μοιράζονται το κοινό όραμα για μία σύγχρονη, πράσινη, φιλική και ανθρώπινη πόλη.
Δεν περιφρονούμε, ούτε και υποτιμάμε τα κόμματα και τις παρατάξεις.
Αντιθέτως, τα θεωρούμε ως πολύτιμους και αναγκαίους θεσμούς της δημοκρατίας..
Με αυτή την έννοια είμαστε υπέρ των συνεργασιών και των συνθέσεων, αλλά πάνω σε πλαίσιο αρχών που θα υπηρετούν την αυτονομία μας αλλά και τον αγώνα μας για σύγχρονη και προοδευτική τοπική αυτοδιοίκηση, με ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών.

Φίλες και φίλοι
Η υγειονομική και η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχουν προκαλέσει σοβαρή κοινωνική κρίση που πλήττει τη τοπική μας κοινωνία.
Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις μας, αξιοποιώντας κάθε εθνική και ευρωπαϊκή δυνατότητα ώστε να υποστηρίξουμε τα αδύναμα νοικοκυριά, όλους τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Φίλες και φίλοι,
Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια, με τις ιδέες, τις παρατηρήσεις, την επιμονή και τον αγώνα σας, γι’ αυτόν τον Κορυδαλλό που θέλουμε και αγαπάμε.

br