ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2014

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον προϋπολογισμό του έτους 2014, ύψους 42.540.914,13 ευρώ, ενέκρινε κατά πλειοψηφία, σε ειδική συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλει η δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στις ανάγκες και υποχρεώσεις του Δήμου, χωρίς να στερήσει από τους πολίτες καμία βασική υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι παρά τις μειώσεις για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά των πόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες συνολικά ξεπερνούν το 70%, ο Κορυδαλλός συνεχίζει όλες τις δομές και δράσεις του, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μειώσει το χρέος του Δήμου στα χαμηλότερα επίπεδα της 12ετίας. Αναφερόμενος στα έργα και στις υποδομές που δημιουργούνται αυτό το δύσκολο διάστημα της οικονομικής κρίσης, υπογράμμισε ότι ο Κορυδαλλός αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις και υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών (Δημαρχείο, Βρεφονηπιακός Σταθμός, 2ο Κλειστό Γυμναστήριο, αναπλάσεις πλ. Μέμου και Δημητρακοπούλου κ.α), με αποτέλεσμα η περιουσιακή κατάσταση του Δήμου να έχει αυξηθεί κατά 50 εκ. Ευρώ.