ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΑΤΟΥ ΣΙΤΑΡΑ: Η δραστήρια Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και πάλι υποψήφια με τον Σταύρο Κασιμάτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Μαρία Διακάτου Σιταρά εκ νέου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλός
 
- Δείτε ένα σύντομο βιογραφικό της δραστήριας Αντιδημάρχου Κορυδαλλού

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η δραστήρια Μαρία Διακάτου Σιταρά ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε στη διάρκεια της θητείας του και συντάσσεται πάλι μαζί του ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΑΤΟΥ ΣΙΤΑΡΑ:

Ζει στον Κορυδαλλό και από το 2006 αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου Κορυδαλλού θέτοντας υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ» δίπλα στον Σταύρο Κασιμάτη γιατί ήθελε να προσφέρει στην πόλη που κατοικεί και αγαπά.

Χάρη λοιπόν στη στήριξη των συνδημοτών της βρίσκεται μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της.

Από τις θέσεις διοίκησης που την τίμησε ο Δήμαρχος με την πρώτη εκλογή του διετέλεσε στα χρόνια αυτά ως:

  • Αντιπρόεδρος
  • Πρόεδρος
  • Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος επί δεκαετίας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κορυδαλλού, έναν τομέα της, που χρίζει αγάπη και φροντίδα για την τρίτη ηλικία.
  • Τέλος την εμπιστεύθηκε δίνοντάς της την θέση ως Αντιδήμαρχος στη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Κορυδαλλού.

Η υποψήφια δήλωσε: 

«Παρακολουθώντας τον, προσπάθησα να μάθω πως πρέπει να υπηρετώ τον πολίτη χωρίς ίχνος εκμετάλλευσης και κοροϊδίας, να μην λέω πολλά και να μιλάνε οι αποδείξεις των πράξεών μου για την βελτίωση της πόλης μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο, που είναι από τους ελάχιστους και ξεχωριστούς ανθρώπους που γνωρίζω, που οι πράξεις του είναι πλουσιότερες από τα λόγια του και το είναι, είναι πολύ σημαντικότερο από το φαίνεσθαι.

Θα είμαι ξανά υποψήφια στον ίδιο Συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ» με τον Σταύρο Κασιμάτη, ελπίζοντας στην εκλογή τη δική μου και άλλη εκλεκτών συναδέλφων μου γιατί ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ολοκληρώσουμε το όραμα που είχαμε και έχουμε για την πόλη μας.»