ΝΙΚΗ ΤΣΑΓΚΑΡΙΝΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού με τον Γιώργο Δημόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους» του Γιώργου Δημόπουλου
- Δυναμική ελεύθερη επαγγελματίας η Νίκη Τσαγκαρινού

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Νίκη Τσαγκαρινού είναι έγγαμη και έχει μια κόρη φοιτήτρια. Γεννήθηκε στην Αμερική και εκπροσωπεί τον απόδημο ελληνισμό. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, εισοδηματίας που ασχολείται με αγορές και πωλήσεις ακινήτων.

Είναι λάτρης του αθλητισμού και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με βάρη.

Κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της είναι η ευαισθησία, η εντιμότητα καθώς και το έντονο ενδιαφέρον της για το συνάνθρωπο. Ασχολείται ως εθελόντρια στην Unesco Πειραιώς και Νήσων και προσφέρει αφιλοκερδώς της υπηρεσίες της σε κέντρα αστέγων. Για τη μεγαλοψυχία της έχει τιμηθεί και με έπαινο από τον πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων, κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη.

Περιποίηση αστέγων

Με τον πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη

Η Νίκη Τσαγκαρινού είναι μια αξιόλογη υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Δήμος για όλους» του Γιώργου Δημόπουλου στον Κορυδαλλό, διότι με κίνητρο την αγάπη για τους συμπολίτες της, η ενασχόλησή της με τα κοινά αποτελεί προτεραιότητά της.

Μοιράζοντας τριαντάφυλλα στη Γιορτή της Γυναίκας 

Η Νίκη Τσαγκαρινού σε δήλωσή της επισήμανε: 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Δημόπουλου να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στον Ενωτικό Συνδυασμό «Δήμος για όλους».
Ως εθελόντρια στον Όμιλο της UNESCO Πειραιά & Νήσων, η ευαισθησία και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το ενδιαφέρον για τα κοινά πάντα αποτελούσαν προσωπικές μου προτεραιότητες, πόσο μάλλον τώρα στην εποχή της κρίσης που γίνεται εντονότερο το πρόβλημα στις περισσότερες κοινωνικές ομάδες.
Αυτό ήταν η αφορμή να δεχτώ την πρόταση του κ. Δημόπουλου, για να μπορέσουμε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας!»

 

Με τον αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Ιωάννη Τραγάκη