Απαράδεκτη συμπεριφορά από φιλοζωικό σωματείο στο Κερατσίνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009 με την υπ΄ αριθμόν 4176/2009 απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς. 

Είναι ένας σύλλογος ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η δράση του υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.


Αυτά για την… ιστορία. Και τώρα να σταθούμε αρχικά στην λέξη «εθελοντές».


Σήμερα, μετά από πολλές επαφές με φιλοζωικά σωματεία ανά τα χρόνια, μάθαμε τι ΔΕΝ είναι οι εθελοντές.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άμεση δράση!

Αυτό ακριβώς μας τόνισε η κυρία-εθελόντρια που σήκωσε το τηλέφωνο.


Από την μεριά μας, δεν πήραμε να απαιτήσουμε κάτι, αλλά να ενημερώσουμε για τρία νεογέννητα, ετοιμοθάνατα γατάκια στην οδό Ναυαρίνου στο Κερατσίνι.

Εν συνεχεία, επειδή ζούμε στην εποχή των κοινωνικών δικτύων, ήταν αναπόφευκτο να μην εκδηλώσουμε την έκπληξή μας και την πικρία μας για την συμπεριφορά της «εκπροσώπου» του Σωματείου-η οποία μόνο που δεν μας έβρισε- στο Facebook.


Δεν προλάβαμε καλά καλά να γράψουμε status, απευθυνόμενοι στο συμβάν, κι ένα μήνυμα από έναν κάτοικο του Κερατσινίου ήρθε να μας επιβεβαιώσει.


«Καλημέρα! Είχα βρει ένα γατάκι με σπασμένο πόδι, που τελικά κράτησα. Είχα στείλει στο φιλοζωικό σωματείο να μου πούνε τι να κάνω ή αν έχουν κάποιο γνωστό γιατρό να μου προτείνουν, αλλά… δεν μου απάντησαν ποτέ».

 «Πρέπει να αλλάξουν όνομα στο σωματείο. Εγώ είμαι πιο φιλόζωος μάλλον…», κατέληξε στο μήνυμά του ο φίλος από το Κερατσίνι.


Τα συμπεράσματα δικά σας… 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK