Η Επιχειρηματική Λέσχη του ΕΒΕΠ εγκαινιάζεται τη Μ. Τετάρτη

Η Επιχειρηματική Λέσχη του του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εγκαινιάζεται τη Μ. Τετάρτη 16/4, στις 17.00, στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» (2ος όροφος).

Η δημιουργία και η έναρξη λειτουργίας της Λέσχης εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της διοίκησης του ΕΒΕΠ για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του και της επιθυμίας σύζευξης της εκπαίδευσης και της απασχόλησης με τη δημιουργία ενός κόμβου νεανικής επιχειρηματικότητας.

Σημειολογικά αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον αδόκητο θάνατο του αείμνηστου και μακροβιότερου Προέδρου του Επιμελητηρίου, Γιώργου Κασιμάτη.


Την  εκδήλωση θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK