Δήμαρχος Κερατσινίου μετά τα βρισίδια σε Δημοτικούς Συμβούλους: «Με διέκοπταν συνέχεια, για αυτό τους έβρισα»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε πανικό ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος μετά το αποκλειστικό βίντεο του PP με τις δημόσιες βρισιές του προς Δημοτικούς Συμβούλους

- Επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα υπονοώντας ότι αναγκάστηκε να βρίσει (!) επειδή τον διέκοπταν!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΒΡΙΖΕΙ

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο οποίος αντί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις ύβρεις από μικροφώνου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με ανακοίνωσή του επιχειρεί να θυματοποιήσει τον εαυτό του!

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση του κ. Βρεττάκου στο Facebook, έχει πέσει δήθεν θύμα μονταζιέρας, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς, ενώ επιχειρεί να δικαιολογήσει τις χυδαίες εκφράσεις του προς Δημοτικούς Συμβούλους, λέγοντας ότι τον διέκοπταν συνεχώς και για αυτό αναγκάστηκε να τους βρίσει!

Πρωτοφανείς καταστάσεις

Το αμίμητο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς επιβεβαιώνεται πανηγυρικά για ακόμη μια φορά, με την αυταρχική συμπεριφορά του επί 9 έτη Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο οποίος όχι απλά δεν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη μετά το ντροπιαστικό βίντεο με τις χυδαίες εκφράσεις του, αλλά επιχειρεί να εμφανιστεί ως το θύμα μιας «συνωμοσίας» κάποιων άγνωστων, που θέλουν να τον «ρίξουν» από τον «θρόνο» του!

Τέτοια αγωνία μη χαθεί η «καρέκλα»!

Ήδη 9 χρόνια Δήμαρχος, φαίνεται ότι ο κ. Βρεττάκος θεωρεί ότι έχει να δώσει πολλά ακόμα στον τόπο του, για αυτό επιχειρεί διακαώς να επανεκλεγεί για ακόμα 5 χρόνια!

Αλήθεια, αν τώρα εμφανίζει τέτοια χυδαία και αλαζονική συμπεριφορά, τι αναμένεται να κάνει την επόμενη 5ετία εάν βέβαια επανεκλεγεί;

Αυτό είναι ένα από τα βασικά ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν δημότες και εργαζομένους στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας!

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Βρεττάκου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Κερατσινίου Βρεττάκος σε Δημοτικό Συμβούλιο: «Γαμ@ το φιλότιμό μου. Κ@λόπαιδα!» (βίντεο)