«Επανάσταση» στο Κερατσίνι: Κατάληψη Δημαρχείου από εργαζόμενους και απεργία στην καθαριότητα – Μας εξαπάτησε ο «ψευτοαριστερός» Δήμαρχος Βρεττάκος! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας από το Σάββατο ενώ η πόλη «πνίγεται» στα σκουπίδια!

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας προχώρησαν σε απεργία διαρκείας καθώς νιώθουν εξαπατημένοι από τον «αριστερό» Δήμαρχο Βρεττάκο.

Μάλιστα προχώρησαν στο κλείσιμο των Λιπασμάτων αλλά και σε κατάληψη του Δημαρχείου!

Η πόλη έχει μείνει από το Σάββατο χωρίς καθαριότητα λόγω της απεργίας, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αποπνικτική στους δρόμους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας (θα ακολουθήσει σχετικό φωτορεπορτάζ).

Τους έταζε μονιμότητα… και τώρα τους τρέχει στα Δικαστήρια πάλι!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Στέφανος Σαββόπουλος στη σελίδα τους στο Facebook προκειμένου να καταλάβετε το μέγεθος της πολιτικής απάτης του Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας απέναντί τους.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας δηλώνουν ότι αν ο Δήμαρχος δεν παραιτηθεί της έφεσης που άσκησε εναντίον των εργαζομένων - ενώ πριν ένα χρόνο έβαζε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει για ΜΗ ΑΣΚΗΣΗ έφεσης - θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις επ’ αόριστον!

Η κατάσταση σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα είναι εκρηκτική και φαίνεται ότι ο «αριστερός» Δήμαρχος έχει χάσει τον έλεγχο.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί άμεσα λύση για τους εργαζόμενους, διότι με δεδομένη την αύξηση της θερμοκρασίας και τα σκουπίδια στους δρόμους, θα έρθουν και χειρότερα προβλήματα…

Διαβάστε επίσης:

SOS: Πνίγονται στα σκουπίδια Κερατσίνι και Δραπετσώνα – Καταγγελίες για εμφάνιση τρωκτικών! (φωτο)

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023 : Εκατοντάδες φίλοι του Τάσου Μύτογλου έστειλαν μήνυμα αλλαγής! (φωτο)