ΕΥΗ ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ: «Είμαστε στην τελική ευθεία να φύγει η αποτυχημένη Δημοτική αρχή του Χρήστου Βρεττάκου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


.. Άρθρο της Εύης Σπιγγοπούλου, υποψήφιας Δημοτικής συμβούλου με τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

Αγαπητοί συνδημότες,
Είμαστε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών του 2019  και πλησιάζουν οι μέρες για να φύγει η αποτυχημένη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ σε Κερατσίνι Δραπετσώνα.

Είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση, η οποία οδηγεί την πόλη σε μαρασμό και τον Δήμο στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Ο κ. Βρεττάκος υπήρξε ίσως ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος στην πόλη μας. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνηκε περίτρανα στις περιπτώσεις που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο συνδυασμός μας και ο Φίλιππος Καμπούρης. Δηλαδή στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των σχολείων στο Υπερταμείο και φυσικά στην ανέγερση του ΤΖΑΜΙΟΥ, το οποίο είναι ένα τεράστιο θέμα που θα κληθεί να χειριστεί η επόμενη Δημοτική αρχή.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά προκειμένου να υλοποιήσω τα όνειρα της γενιάς μου και του τόπου μου. Είμαι νέα, άφθαρτη και επιτυχημένη στην δουλειά μου. Η ενασχόληση μου με τα κοινά δεν εκπορεύεται από κάποια ιδιοτέλεια. Μόνο από την άδολη αγάπη μου για την πόλη μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με έναν ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, να καταστήσουμε το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μια πόλη πρότυπο.

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ και δεσμεύομαι για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, για τις γενιές που υπάρχουν , για τις γενιές που θα έρθουν!

Διαβάστε επίσης: 

ΕΥΗ ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη