ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κλείδωσε για το δεύτερο γύρο Βρεττάκος – Καμπούρης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο σημερινός Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φίλιππο Καμπούρη θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών

- Δείτε τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση 

Δεδομένο θεωρείται πλέον ότι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα αναμετρηθούν ο σημερινός δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος Δρόμος» Χρήστος Βρεττάκος και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί Μπορούμε» Φίλιππος Καμπούρης.

Η τελευταία δημοσκόπηση, τα αποτέλεσμα της οποίας έγιναν γνωστά δείχνει ότι ο Χρήστος Βρεττάκος και ο Φίλιππος Καμπούρης δίνουν μάχη στήθος με στήθος για το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και είναι οι δύο υποψήφιοι που «κλειδώνουν» για τη δεύτερη μάχη των δημοτικών εκλογών στις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, ακολουθεί στην τρίτη θέση και με διαφορά που ξεπερνά τις εφτά μονάδες ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κερατσινίου - Δραπετσώνας Γιώργος Καλαμαράς. Τα επιτελεία των υπόλοιπων έξι Συνδυασμών επικεντρώνονται στο πόσοι από τους δημοτικούς συμβούλους τους θα καταφέρουν να εκλεγούν, αλλά και με ποιον Συνδυασμό θα συνεργαστούν την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

br