Ανοίγει και πάλι το Α.Τ Κερατσινίου με ενέργειες του Φίλιππου Καμπούρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 - Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα υποδέχτηκε στο γραφείο της τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Φίλιππο Καμπούρη

- Η συζήτηση αφορούσε το μείζον θέμα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, την επαναλειτουργία του Αστυνομικού τμήματος

- Δείτε απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Φίλιππου Kαμπούρη στο Blue Sky TV

Η συνάντηση που είχαν στέφθηκε με επιτυχία αφού βρέθηκε λύση για το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τους δημότες του Κερατσινίου και που δεν είναι άλλο από το λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η Κατερίνα Παπακώστα και ο Φίλιππος Καμπούρης κατέληξαν σε ένα σχέδιο για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα, η κα Παπακώστα δεσμεύτηκε να παραχωρήσει ακόμη ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τον έλεγχο της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και επίσης την άμεση ενίσχυση των περιπολιών της Ομάδας ΔΙΑΣ και την στελέχωση της Δίκυκλης Αστυνόμευσης με επιπλέον προσωπικό, με σκοπό να ενταθούν οι περιπολίες στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Επίσης, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύτηκε να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό το τμήμα της Τροχαία.

Η εκστρατεία που ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και η συγκέντρωση 14.000 υπογραφών για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου έπιασαν τόπο. Μια προσπάθεια ετών παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από παρέμβαση του Φίλιπου Καμπούρη, την ώρα που η διοίκηση του Δήμου και οι υπόλοιπες παρατάξεις επέδειξαν αδιαφορία για ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι δημότες της.

«Η δέσμευσή μας έγινε πράξη. Αποδείξαμε ότι δε μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξεις. Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου και την εξασφάλιση της ασφαλειας των δημοτών μας οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε το παλιό και να χτίσουμε το καινούργιο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.