ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: «Είναι επιτακτική ανάγκη να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Ευάγγελος Γεωργούλης είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή του 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Ευάγγελος Γεωργούλης, έχοντας πείρα στα κοινά, καθώς από το 2014 είναι εκλεγμένος σύμβουλος στη Β’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της πόλης του.

Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα με τον Γιάννη Μώραλη ως Κοινοτικός σύμβουλος της Β΄δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ:

Ποιος ο λόγος ενασχόλησης σας με τα κοινά ;

Γεννημένος το 1986 και με σοβαρή δραστηριότητα στον τομέα της ελληνικής ναυτιλίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μοναδικός λόγος ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι το να μπορώ να προσφέρω στην πόλη μου. Στην πόλη που μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Το 2014 ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να βρει ο Πειραιάς τη χαμένη του ταυτότητα και την αίγλη που του αρμόζει.

Έχω την τιμή με τη βοήθεια του κόσμου να είμαι από το 2014 εκλεγμένος Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά, με το συνδυασμό ‘’ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ’’ του Γιάννη Μώραλη.

Νέοι άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει σύγχρονη αντίληψη και δυναμική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

Τι διαφορές μπορείτε να διακρίνετε τα τελευταία χρόνια στην πόλη;

Μπορώ να αντιληφθώ και να αναγνωρίσω,όπως και η μεγαλύτερη μερίδα του Πειραϊκού κόσμου πως η πόλη μας αλλάζει σελίδα. Γίνεται μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και έχουν μπει τα θεμέλια για να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα.

 

Πώς φαντάζεστε την επόμενη μέρα της εκλογής σας;

Είναι επιτακτική ανάγκη να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε. Να πλημμυρίσουμε τα γραφεία μας με ιδέες και με ανθρώπους που έχουν όραμα να τις κάνουμε πράξη. Η πόλη μας αλλάζει σελίδα και μας έχει όλους ανάγκη. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.

Διαβάστε επίσης: 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη