ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη


– Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

– Ο Ευάγγελος Γεωργούλης απασχολείται στον τομέα της Ναυτιλίας

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Ευάγγελος Γεωργούλης δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη και έχει πίστη σε ένα όραμα που αρχίζει να γίνεται πράξη.

Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως Κοινοτικός Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: 

Ο Ευάγγελος Γεωργούλης γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στον Πειραιά στην περιοχή της Καστέλλας.

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα αγόρι 6 ετών.

Είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «JEANNE D’ARC» και σπούδασε στο Α,Τ.Ε.Ι. Αθήνας στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Έχει υπάρξει αθλητής του water polo σε Εθνικό, Ολυμπιακό και Καστέλλα.

Ασχολείται με την Ελληνική Ναυτιλία στην οικογενειακή επιχείρηση που έχει ιδρύσει ο πατέρας του και που εδρεύει στον Πειραιά από το 1975.Πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού διευθυντή και προέδρου της εταιρείας που δραστηριοποιείται στο κομμάτι των ναυλώσεων και τον εφοδιασμό πλοίων.

Η εταιρεία αυτή την στιγμή αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα γραφεία του εξωτερικού όντας πρωταγωνίστρια και συνεχίζοντας τη μακρά ιστορία της σε μία εποχή που η Ελληνική Ναυτιλία παραμένει βασικός πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας.

Από το έτος 2014,είναι εκλεγμένος σύμβουλος στη Β’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη και αρωγός σε μία σοβαρή προσπάθεια που ξεκίνησε για να βρει ο Πειραιάς τη χαμένη του ταυτότητα και να έρθει πάλι το πρώτο λιμάνι της χώρας στη θέση που του αρμόζει.