ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ: Ο γνωστός ηθοποιός υποψήφιος στο Κερατσίνι με τον Φίλιππο Καμπούρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη και τον συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

- Ο Δημήτρης Καμπόλης είναι ηθοποιός 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Θέλοντας να βοηθήσει και εκείνος στην αναβάθμιση της πόλης του δήλωσε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φίλιππο Καμπούρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ: 

Ο Δημήτρης Καμπόλης είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Πρώτη Πράξη» (2012).

Είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής και ομιλεί την Αγγλική Γλώσσα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς, όπως Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Σταύρο Νικολαϊδη κ.ά.


Το 2011 συμμετείχε στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Το Ελιξίριο του
Έρωτα».

Έχει συμμετάσχει ακόμη σε κινηματογραφικές ταινίες γνωστών σκηνοθετών, όπως «Λύσσα Κακιά», του Νικου Ζερβου, «7 Θυμοί» του Χρήστου Βούμπουρα, στο «Μπιγκ Χιτ» του Κάρολου Ζωναρά και στην ταινία «Μια Φορά Και Ένα Μωρό» του Νίκου Ζαπατίνα με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκης Μπουλάς. 

Ακόμη έχει παίξει σε γνωστές σειρές της τηλεόρασης, όπως στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» στον ρόλο του Μίλτου, με τους Αποστόλη Τότσικα, Σοφίνα Λαζαράκη κ.ά., στη σειρά του ALPHA «Κόκκινο Νυφικό», «Έλα Στην Θέση Μου» στον ρόλο του Άρης Τέντζερης, με τους Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μαρίνος Κόνσολος κ.ά. και «Όσα Μου Κρύβεις», στη σειρά «Οι Συμμαθητές».

Στη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», με τους Κώστα Κόκλα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.ά., «Η Γενιά Των 592 Ευρώ» με τους Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Μακαλιά κ.ά και «Με Τα Παντελόνια Κάτω» με τους Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Φωτεινή Τσακίρη,Ρένος Χαραλαμπίδης κ.ά. καθώς και στην ιντερνετική σειρά του AΝΤ1 Netwix «Athens Dark».

Τον έχουμε δει και σε πολλά διαφημιστικά σποτ, όπως του ΟΤΕ 11888, της εταιρείας PUBLIC, της COSMOTE, της PFIZERM και της εταιρείας ΚΑΤΣΕΛΗΣ.

Ο Δημήτρης Καμπόλης είναι ευαισθητοποιημένος με τα ζώα και αγωνίζεται, ώστε οι πολίτες να δείχνουν ανάλογο σεβασμό σε αυτά.

Είναι λάτρης των αθλημάτων και συγκεκριμένα του Kick boxing, Ping Pong, Handball, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο.