ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: Συγκέντρωσε 6.500 υπογραφές για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης προχωρά σε κινητοποιήσεις για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου

– Δείτε τι δήλωσε ο Φίλιππος Καμπούρης 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης ευχαριστεί τους πρώτους 6.500 πολίτες του Κερατσινίου για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του για τη συλλογή υπογραφών για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ: 

«Στις 11 Φεβρουαρίου ξεκινήσαμε μια μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου που μας έκλεισε η κυβέρνηση και έχει ως αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στις γειτονιές μας.

Καθημερινά συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με κακοποιούς που λεηλατούν τις περιουσίες τους. Ληστείες, διαρρήξεις, επιθέσεις, ξυλοδαρμοί ακόμα και πυροβολισμοί συνθέτουν την άγρια καθημερινότητα μας. Φτάνει ως εδώ!

Θέλουμε να Ζούμε Ασφαλείς!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το Αστυνομικό μας Τμήμα να ανοίξει εδώ και τώρα! Δεν θα μείνουμε άλλο απαθείς! Συνεχίζουμε την συγκέντρωση υπογραφών, γιατί μόνο ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε! »