Υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο Φίλιππος Καμπούρης

– Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press

– Ο γνωστός Πειραιώτης δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης θα διεκδικήσει το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές

– Πληθαίνουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε Κερατσίνι – Δραπετσώνα

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, στη λίστα με τους υποψήφιους Δημάρχους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προστίθεται ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης.

Ο Φίλιππος Καμπούρης, με μεγάλη πείρα στα κοινά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, δημιουργώντας έναν αρκετά δυναμικό συνδυασμό.

Βασικά του όπλα, η δημοφιλία του στον ευρύτερο Πειραιά – και όχι μόνο – η διαρκής παρουσία του στα ΜΜΕ, αλλά και η ισχυρή παρουσία της οικογένειας της συζύγου του στο Κερατσίνι.

Ανήκει στο χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς, αλλά ο δημοτικός συνδυασμός που σχεδιάζει θα έχει έντονα υπερκομματικά στοιχεία και σημαντική εκπροσώπηση της νέας γενιάς και του γυναικείου φύλου.

Ο Φίλιππος Καμπούρης γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα, μιας και ζει εκεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και μέσω του μάχιμου δημοσιογραφικού ρεπορτάζ.

Και όπως όλα δείχνουν δε θα αργήσει πολύ να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του!

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Με τους υποψήφιους Δημάρχους να αυξάνονται σιγά σιγά, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον απερχόμενο Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο, ελέω απλής αναλογικής, καθώς η επικράτηση από την πρώτη Κυριακή – όπως ήταν η αρχική στόχευση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής – φαντάζει πλέον από δύσκολη έως ακατόρθωτη, εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο των πολλών υποψήφιων Δημάρχων.

Ειδικά ο Φίλιππος Καμπούρης, θεωρείται αρκετά «επικίνδυνος» αντίπαλος, καθώς πέραν του μαχητικού του χαρακτήρα, γνωρίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι, στο οποίο υστερεί σημαντικά η ομάδα Βρεττάκου και το οποίο δύναται να αποτελέσει την αχίλλειο φτέρνα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής!