Γιατί παραμένουν κλειστές οι σήραγγες στο Κερατσίνι;


Κλειστές παραμένουν οι νεοσύστατες σήραγγες του ακριβοπληρωμένου νέου οδικού άξονα Κερατσινίου-Δραπετσώνας, εδώ και μήνες, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο ιδιαίτερα στις ώρες αιχμής!

Τα ερωτηματικά είναι πολλά, όπως πολύ μεγάλη είναι και η ταλαιπωρία τόσο των κατοίκων όσο και των εργαζομένων που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τη συγκεκριμένη διαδρομή.


Και αναρωτιόμαστε… Γιατί να παραμένουν κλειστές οι σήραγγες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

Αφού καμία εργασία ΔΕΝ πραγματοποιείται! Αφού ΔΕΝ βλέπουμε πουθενά μηχανήματα! Αφού ΔΕΝ βλέπουμε πουθενά εργάτες να επισκευάζουν το οτιδήποτε!


Και εντάξει, πείτε ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν το βλέπει… αν και το ευρύτερο λιμάνι του Πειραιά, η ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπως και το Πέραμα αποτελούν κομβικής σημασίας σημεία με στρατηγικό ρόλο για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο κ. Χατζηδάκης (ανάθεμα βέβαια αν ξέρει και πού πέφτουν…).

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής τι κάνει; Υπάρχει; Ποιες ενέργειες έχει κάνει για την επίσπευση των »έργων»;… Ποιων έργων δηλαδή, αφού δεν κινείται φύλλο! Δεν κατανοεί ότι οι Δημότες και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ταλαιπωρούνται καθημερινώς χωρίς να γνωρίζουν έστω το γιατί;;


Ο Πρόεδρος του ΟΛΠ, ο κ.  Γιώργος Ανωμερίτης γνωρίζει τίποτα; Τον απασχολεί το θέμα;;; Ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει;;;


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ.Στέφανος Χρήστου έχει πάρει μυρωδιά;;; 


Ο κατασκευαστής του έργου θα απολογηθεί για αυτό;;;


Αμείλικτα τα ερωτηματικά αναμένουν απαντήσεις κ.κ. »υπεύθυνοι» για την ανευθυνότητα ορισμένων…