Η ΝΟΔΕ Β ΠΕΙΡΑΙΑ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραιά Ιατρός-Καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός, η Βουλευτής ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, πλήθος βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών των εκλογικών περιφερειών Α και Β Πειραιά, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα.
 

Στον πολιτιστικό πολυχώρο του Δήμου Νικαίας επί της λεωφόρου Θηβών, σε μια αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων, τα στελέχη της ΝΔ πραγματοποίησαν μεγαλειώδη "προεκλογική συγκέντρωση" με αφορμή το κόψιμο της βασιλόπιτας... Στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας προς πάσα κατεύθυνση!

 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Σαλαμίνας Νίκος Ελευθεριάνος (φωτο), έκοψε προχθές (8/2) την πίττα της ΝΟ.Δ.Ε Β΄ Πειραιά τιμής ένεκεν!
 
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β΄ Πειραιά Μιχάλης Λιβανός σε ένδειξη αναγνώρισης της μακρόχρονης προσφοράς του -πάνω από 22 χρόνια στην υπηρεσία του κόμματος και της τοπικής Σαλαμίνας-  κάλεσε τον Νίκο Ελευθεριάνο να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της ΝΟ.Δ.Ε.
Ο κ. Ελευθεριάνος όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε για τον ενωτικό του χαρακτήρα και την εμμονή του στην ιδεολογία και τις αρχές του κόμματος.
 

ΥΓ: Αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση τόσο στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ Β Πειραιά, όσο και σε όλες τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ Β Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!