ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Μεγαλειώδης συγκέντρωση & μήνυμα νίκης από το Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μήνυμα νίκης έστειλε ο Πειραιάς, στην πρώτη επίσημη ομιλία του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά ενόψει των Εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

- Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων και τη ΝΟΔΕ Β Πειραιά

- Όλα τα στελέχη της ΝΔ Πειραιά ήταν εκεί

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Γιώργος Πατούλης «ένωσε» τη ΝΔ του ευρύτερου Πειραιά κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη και ομιλία του στον Πειραιά.

Καλεσμένος των ΝΟΔΕ Α & Β Πειραιά, προσήλθε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στις 6:15 μ.μ. όπου και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Ο Γιώργος Πατούλης - ο οποίος έχει ρίζες από τον Πειραιά - κλίθηκε στο βήμα και απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους από καρδιάς, δίνοντας ιδιαίτερο παλμό στη συγκέντρωση.

Μίλησε λιγότερο για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα τόσο στην Περιφέρεια και την Κεντρική πολιτική σκηνή και περισσότερο για το αύριο, για το τι θα πράξει ο ίδιος ως Περιφερειάρχης Αττικής.

Φάνηκε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ζητήματα που απασχολούν τον ευρύτερο Πειραιά, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας συνομίλησε και φωτογραφήθηκε για αρκετή ώρα με όλες και όλους.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Ευγενής και προσιτός όπως πάντα, παρέμεινε στον Πειραιά για αρκετές ώρες, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, κάθισε με τους συνεργάτες και ορισμένα στελέχη της ΝΔ του Πειραιά στο πιο παραδοσιακό μαγαζί της Πλατείας Κοραή, την «Στάνη».

Ο Γιώργος Πατούλης αφού συνομίλησε με τους θαμώνες του καταστήματος - το οποίο ήταν γεμάτο - δοκίμασε το παραδοσιακό γιαούρτι με μέλι και καρύδια και τα μελομακάρονα της «Στάνης».

ΓΟΥΡΛΗΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ - Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός επικρατούσε στο μπάσκετ της Ανατολική Εφές, ενώ κανείς δεν περίμενε τον θρίαμβο που θα ακολουθήσει με το 3-1 επί της Μίλαν και την πρόκριση στους 32 του Europa League!

Το βράδυ, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού «στήθηκε πανηγύρι» στο Facebook, καθώς δε γινόταν να μη συνδυαστούν τα θετικά αποτελέσματα του Θρύλου με την έλευση Πατούλη στην πόλη... αποτελώντας σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΔ θετικό οιωνό και για τις επερχόμενες Εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η εκδήλωση όπως προαναφέρθηκε, οργανώθηκε από τις ΝΟΔΕ Α & Β Πειραιά, υπό την επίβλεψη των Προέδρων τους Γιάννη Βοϊδονικόλα και Μιχάλη Λιβανού.

Πριν την ομιλία Πατούλη, προηγήθηκε κοινή συνεδρίαση των Ναμαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ Πειραιά, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων & Διαφάνειας Αντώνης Σγαρδέλης.

Από τον Πειραιά θα παραθέσουμε πλήθος φωτογραφιών όπου φαίνονται όλες και όλοι όσοι παραβρέθηκαν, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξεχαστούν κάποιοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019