Β ΠΕΙΡΑΙΑ 2015: Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πρώτα μυστικά γκάλοπ μετά τη δημοσίευση των ψηφοδελτίων έχουν ήδη ξεκινήσει και στην Β Πειραιά!

 

Το Piraeuspress.gr σας μεταφέρει κατ' αποκλειστικότητα, την πρώτη εικόνα τόσο για την κατανομή των 6 εδρών της Β' Πειραιά, όσο και για τους υποψηφίους των κομμάτων που έχουν το προβάδισμα.

 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
Η μεγάλη μάχη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα δοθεί για την πρώτη-σίγουρα εκλόγιμη θέση, μεταξύ Τραγάκη-Νεράντζη, με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής να έχει προβάδισμα σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα.
Για την 3η θέση αγωνίζονται οι Χουρσαλάς, Κρανιδιώτης, Μπαρμπαγιάννη και Κριτσιδήμα με την κατάταξη μέχρι στιγμής να δείχνει Χουρσαλά για 3ο.
 
ΣΥΡΙΖΑ
 
Στο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος βέβαια είναι και ο ''παραδοσιακός'' του κόμματος στη Β Πειραιά.
 
Στη δεύτερη θέση φαίνεται να εκλέγεται η Ευγενία (Τζένη) Βαμβακά, ενώ σε περίπτωση εκλογής και 3ου βουλευτή, θα δοθεί μάχη μεταξύ ίσων.
 
ΠΟΤΑΜΙ
 
Στο Ποτάμι η μία εκλόγιμη θέση θα καλυφθεί σε πρώτη φάση από τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος και επέλεξε τη Β' Πειραιά ως μια εκ των δυο περιφερειών που δικαιούται ως αρχηγός κόμματος.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως εκλέγει Βουλευτεί με ξεκάθαρο προβάδισμα του Γιάννη Λαγού.
 
ΕΔΡΕΣ (6)
 
Η εικόνα λοιπόν μέχρι σήμερα, σε ότι αφορά την κατανομή των 6 βουλευτικών εδρών στη Β Πειραιά είναι:
 
ΣΥΡΙΖΑ 2
ΝΔ 1
ΠΟΤΑΜΙ 1
ΧΑ 1
 
6η έδρα
 
Μάχη θα δοθεί και για την 6η έδρα της Β Πειραιά μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων.
 
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράψει υψηλά ποσοστά της τάξεως του 36% και άνω είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει και 3ή έδρα στην Β Πειραιά.
 
Αλλιώς το ΚΚΕ με περισσότερες πιθανότητες ή το ΠΑΣΟΚ θα πάρουν την 6η έδρα.
 
 
Διαβάστε επίσης: