Ο Ολυμπιακός δίπλα στους πιο αδύναμους Πειραιώτες με 20.000+ κούτες τρόφιμα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί διαχρονικό ευεργέτη για τους οικονομικά ευάλωτους Πειραιώτες, καθώς εντελώς αθόρυβα διασφαλίζει εδώ και πολλά χρόνια τα βασικά είδη διατροφής για εκατοντάδες οικογένειες.

Μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και την έμπρακτη συμπαράσταση της αγαπημένης ομάδας των Πειραιωτών, επιτελείται ένα τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο!

Κάθε μήνα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ παραδίδει κούτες με τρόφιμα για 150 οικογένειες του Πειραιά.

Έτσι και χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Γ. Καραϊσκάκης και στενός συνεργάτης του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε την καθιερωμένη δωρεά στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Συνολικά μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει παραδώσει σε οικογένειες του Πειραιά μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά 20.410 κούτες με τρόφιμα!


Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«150 οικογένειες κάθε μήνα εξασφαλίζουν τα βασικά είδη διατροφής τους μέσω της δωρεάς του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Κάθε μήνα εδώ και 10 χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται στο πλευρό της ΚΟΔΕΠ, στηρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό μας έργο και τους κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς εκ μέρους του ΔΣ, των εργαζομένων και των ωφελούμενων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Στον Πειραιά ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!»