ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού"

Ένας… δαφνοστεφανωμένος έφηβος που πλησιάζει τα πρώτα του 100 χρόνια ζωής. Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα σημερινά (10.03.2019) 94α γενέθλια του συλλόγου.

Ημέρα… γιορτής η σημερινή για εκατομμύρια Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Σαν σήμερα, πριν από 94 χρόνια, δύο πειραϊκά σωματεία συγχωνεύτηκαν (ο Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πειραιώς και ο Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς) και δημιούργησαν τον Ολυμπιακό.

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός! Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα»

Με ανάρτηση της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτηρίζει τη 10η Μαρτίου 1925 ως τη σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή.

Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος.

10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019

94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

View this post on Instagram

H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος. 10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019 94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! #Olympiacossfp #olympiacos94  #94LegendaryYears @olympiacosfc @olympiacosbc 🎂

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on Mar 9, 2019 at 2:02pm PST