Δασκάλα θεωρεί «τα παιδιά ό,τι χειρότερο για το περιβάλλον»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γίνεται μια δασκάλα να μη συμπαθεί τα παιδιά; Και όμως μια δασκάλα στη Γερμανία, η Βερένα Μπρουσβάιγκερ δηλώνει ριζοσπαστική φεμινίστρια και είναι πρώην πρώην στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών.

Η 38χρονη δασκάλα, αγαπά το κόκκινο κραγιόν και τις πέρλες και θεωρεί πως οι άτεκνες γυναίκες θα πρέπει να αμείβονται από το κράτος. Μάλιστα, έγραψε και βιβλίο με τίτλο «Τα παιδιά είναι το χειρότερο πράγμα για το περιβάλλον», στο οποίο αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να γνωρίσει τη μητρότητα. Πιστεύει πως η μητρότητα τη γυναίκα από σωματικής και ψυχολoγικής πλευράς, για τον λόγο αυτό η προσφορά μιας άτεκνης στο περιβάλλον, θα πρέπει να αμείβεται από το κράτος.

«Κάθε άτεκνη γυναίκα που δεν έχει παιδί συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να λαμβάνει το ποσό των 50.000 ευρώ μόλις πατήσει τα 50», ισχυρίστηκε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Focus». «Οι περισσότεροι γονείς αποκτούν παιδιά για αρκετά εγωϊστικούς λόγους.

Οι γονείς σπάνια ενδιαφέρονται πραγματικά για τα παιδιά τους, το ενδιαφέρον τους στρέφεται στα χρήματα… Μια γυναίκα η οποία αποκτά παιδί, μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο επιβαρύνει τον οργανισμό της σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, δαπανά χρήματα και χρόνο για την ανατροφή τους».

Η γυναίκα υιοθετεί τις απόψεις και τις απαιτήσεις τις οποίες έχει ο άντρας και συμπεριφέρεται ως υποτακτική. Αφήνει τον εαυτό της να πειστεί ότι το θέλει η ίδια, πως το κάνει για τον εαυτό της. Σε ηλικία 30 ετών διάβασα σε μία μελέτη ότι μπορούμε να σώσουμε 58,6 τόνους διοξειδίου του άνθρακα εάν φέρουμε μόνο ένα παιδί λιγότερο στον κόσμο».