Οι παράγοντες του ΑΟ Καραβά αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το Πειραϊκό ποδόσφαιρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Λευτέρης  Αυγενάκης πλέον πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βάλει ένα τέλος στα κυκλώματα που που λυμαίνονται το χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, χειραγωγώντας το Πρωτάθλημα με τις αποφάσεις τους και καταδικάζοντας προσπάθειες και πρωτοβουλίες σοβαρών παραγόντων που προάγουν το άθλημα.

Έντονος αναβρασμός στις γειτονιές του Δ’ Διαμερίσματος Πειραιά μεταξύ των δύο ιστορικών ποδοσφαιρικών σωματείων του Ατρόμητου Πειραιά και του ΑΟ Καραβά.

Στην αρχή ήταν η έκρηξη των ανθρώπων του ΑΟ Καραβά στον ορισμό διαιτητή απο άλλη ποδοσφαιρική ένωση στο μεταξύ τους αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά μιας και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια δήλωσαν κόλλημα οι Πειραιώτες διαιτητές να σφυρίξουν πειραϊκό ντέρμπι!!!

Και πώς να μην ήταν έκρηξη όταν ξαφνικά στο γήπεδο αντίκρυσαν γνωστό διαιτητικό τρίο για τα «ερυθρόλευκα» και πειραϊκά αντιαισθήματα του;!

Παρόλο όμως τα κιτρινόμαυρα δεκανίκια ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη λέει ο σοφός λαός.

Και άδικο δεν έχει μιας και παρόλο που ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε πέναλτι στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα τελικά βρέθηκε να χάσει το μάτς 0-1 σκόρ που μάλλον στοίχισε πολύ στους ανθρώπους του.

Ενώ όλα έδειχναν ήρεμα μετά και την αγωνιστική υπεροχή του Αο Καραβά στο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και την καθιέρωση της ομάδας στην πρώτη θέση μακριά απο όλους τους ανταγωνιστές του, ήρθε η «κιτρινόμαυρη» καταγγελία με τη συνδρομή γνωστού δικηγόρου και παράγοντα με κιτρινόμαυρο παρελθόν και αισθήματα η οποία έλεγε ότι η ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά(ομάδα που ήταν στην 5η θέση της βαθμολογίας) ως τρίτη ομάδα,δήλωσε έννομο συμφέρον με την αιτιολογία οτι ο Αο Καραβά,στον αγώνα που έδωσε με την Αμφιάλη(ομάδα που ήταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας) χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε αγωνιστεί εντός 24ώρου σε αθλητικό σωματείο FUTSAL!

Είναι να απορεί κανείς πως ή ποιός εφήυρε αυτή την σκέψη,όταν ήδη απο το 2020 το FUTSAL έχει χαρακτηριστεί απο την FIFA ως ξεχωριστό άθλημα.

Ο αθλητικός κόσμος του Πειραιά βοά μιας και εντελώς τυχαία προπονητής της ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά είναι ο γιός του προέδρου της ΕΠΣΠ και όλοι θεωρούν βέβαιη την καταδίκη του ΑΟ Καραβά!

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ ανέλαβε την ευθύνη της απόφασης οποία ανακοινώθηκε σήμερα και δημιούργησε σκάνδαλο μιας και γκρέμισε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας τον αήττητο μέχρι σήμερα Καραβά και ταυτόχρονα του αφαίρεσε και 3 βαθμούς που κερδίθηκαν δίκαια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον όλα είναι μονόδρομος για τον Αο Καραβά μιας και είναι ικανοί να φτάσουν την υπόθεση στο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο (CAS) και να κριθεί με τους όρους της UEFA και της FIFA.

Μάλιστα αναφέρουν και σχετική επίσημη ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 στο επίσημο site της ομοσπονδίας FUTSAL.