Στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων ο ΑΟ Καραβά – Πλούσιο γεύμα ενόψει Χριστουγέννων!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κλίμα ενότητας που επικρατεί στο ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Πειραιά, αναδεικνύει τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Τόσο το στήσιμο της ομάδας σε «τεχνικό» επίπεδο , όσο και η λειτουργία της εξωγηπεδικά σε επίπεδο οργάνωσης και επικοινωνίας, θυμίζουν πραγματικά ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών!

Η παρουσία 3 Προέδρων, του νυν Βασίλη Γκούμα που παρέθεσε και το πλουσιοπάροχο γεύμα στους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο, του επίτιμου Προέδρου Χρήστου Σκανδάλη και του πρώην Προέδρου Σαράντου Ευσταθόπουλου, αναδεικνύει και το μυστικό της επιτυχίας, που δεν είναι άλλο από την ενότητα και τον επαγγελματισμό.

Δίπλα στην ομάδα και ο Βουλευτής της Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Μελάς, ο οποίος συζήτησε με τη διοίκηση,  ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με παίχτες και προπονητικό τιμ.

Διαβάστε την ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Καραβά στο Facebook:

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρέθεσε ο πρόεδρος Βασίλης Γκούμας.
Πλούσιο γεύμα παρέθεσε η διοίκηση σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο γνωστό Verde papagalo στον Κορυδαλλό και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο και οικογενειακό ιδιαίτερα μετά την πρόκριση της ομάδας στους ημιτελικούς κυπέλλου Πειραιά.
Από πλευράς διοίκησης παρόντες ήταν ο πρόεδρος Βασίλης Γκούμας,ο ταμίας κ.Βασίλης Σκανδάλης,ο Γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Μέγγουλης,η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Νανά Γιανναδοπούλου,ο γενικός αρχηγός κ. Νίκος Μαραγκόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Χρήστος Σκανδάλης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.
Με την παρουσία του μας τίμησε και ο βουλευτής Α' Πειραιώς κ.Γιάννης Μελάς.