Σαράντος Ευσταθόπουλος: «Ο Καραβάς έγραψε και πάλι ιστορία»!


– Η ομάδα φαινόμενο του Πειραιά κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική στην παρθενική της εμφάνιση

– Ο ΑΟ Καραβά στις πρώτες θέσεις της τελικής βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική

Ευσταθόπουλος και Σκανδάλης προετοιμάζουν την επόμενη μέρα

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν και βρίσκει το ιστορικό σωματείο του Πειραιά στην 5η θέση του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αναφέρει τα εξής:

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος

«Η ομάδα μας κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, όχι απλά να παραμείνει, αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και την κατάκτηση της 5ης θέσης στον Όμιλό της, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ελέω της πανδημίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό τιμ, στους φίλους και υποστηριχτές του ΑΟ Καραβά, σε όλα τα μέλη του ΔΣ, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που αρχικά μπορεί να φάνταζε ακατόρθωτο για πολλούς!

Η ομάδα μας, μετά τις συνεχείς ανόδους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά επί των ημερών του Προέδρου κ. Χρήστου Σκανδάλη, γράφει και πάλι ιστορία, αφού μετά την ιστορική επίσης περσινή άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, φέτος όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την άξια κατάκτηση της 5ης θέσης και της παραμονής στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν ξεχνούμε ποτέ όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών κατηγοριών και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές όχι μόνο στις γειτονιές μας, την Παλιά Κοκκινιά & τον Καραβά, αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά.

Κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία αυτή πρωτίστως στον Δημήτρη και τον Χρήστο, οι οποίοι είναι γεννημένοι νικητές και αποτελούν για μένα πηγή δύναμης και έμπνευσης.

Η σημερινή ιστορική επιτυχία του ΑΟ Καραβά είναι η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη!»

Ο τ. Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Χρήστος Σκανδάλης