ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μεταγραφική βόμβα με Μπιλίμπασι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μεταγραφικό «μπαμ» ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Καραβάς, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Μισέλ Μπιλίμπασι. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Λάτσι και την Ντιναμό Τιράνων, είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας της Παλαιάς Κοκκινιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, που μετέχει στον 1ο όμιλο της Α' Πειραιά, ανέφερε: «Τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά πραγματοποίησε ο Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ ντύνοντας με τα κυανόλευκα τον διεθνή Αλβανό ποδοσφαιριστή Mishel Bilibashi κυπελλούχο Αλβανίας και με συμμετοχές στο Europa League. Από το καλοκαίρι ήταν διακαής πόθος του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Ιωσήφ Ρούσσου που είχε καλές πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή. Ύστερα απο ταξίδι αστραπή στη Νορβηγία που ο Μishel δοκιμαζόταν σε ομάδα Α' Νορβηγίας βρέθηκε η χρυσή τομή και με συνεννόηση με τον πρόεδρό μας Χρήστο Σκανδάλη αποφάσισαν να φέρουν άλλον έναν σπουδαίο παίχτη στον Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ.

Το 2016 ο ΑΟ Καραβά ενέταξε στο ρόστερ του τον μεσοεπιθετικό Μισέλ Μπιλίμπασι.Διεθνή μεταγραφή από ομάδα της Νορβηγίας...

Gepostet von ΑΟ Καραβας am Samstag, 12. September 2020

Ο Mishel γεννηθείς 8/3/89, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και η ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση τον καθιστούν έναν φανταστικό παίχτη που ο οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του. Τον υποδεχόμαστε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ

2008-2009 Olimpic CF

2009-2010 Gramozi Erseke

2012 Dinamo Tirana

2012-2013 KF Laci

2013-2014 Kjelsas

2014-2015 KF Laci

2015 Φωστήρας».