ΕΘΝΙΚΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «25 χρόνια αποδυτήρια» στο ΕΒΕΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Παρουσίαση βιβλίου για τον πιο ιστορικό σύλλογο του Πειραιά με τίτλο «Εθνικός: 25 χρόνια στα αποδυτήρια»

- Συγγραφέας ο Λάζαρος Κουτούβαλης

- Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Μέγαρο ΕΒΕΠ

Οι εκδόσεις ΑΩ και ο συγγραφέας Λάζαρος Κουτούβαλης μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Εθνικός: 25 χρόνια στα αποδυτήρια: Τι έκανα, τι άκουσα, τι είδα» που θα γίνει στο Μέγαρο ΕΒΕΠ την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος του Εθνικού Πειραιά Γιώργος Χατζηγεωργίου καθώς και αθλητές τόσο του Εθνικού όσο και άλλων ομάδων.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο συγγραφέας - δημοσιογράφος, Δημήτρης Φύσσας ενώ αναγνώστρια των αποσπασμάτων θα είναι η βολεϊμπολίστρια Μαριάνθη Κουτούβαλη.

Λίγα λόγια για τον Λάζαρο Κουτούβαλη.. 

Στην μεταπολεμική Ελλάδα, ένα παιδί από την Αργολίδα, έρχεται στον Πειραιά να βρει την τύχη του. Καταφέρνει και ανοίγει ένα από τα καλύτερα δισκάδικα της πόλης του, το "Allegro" κι δημιουργεί οικογένεια.

Όμως η αληθινή ζωή του είναι ο αθλητισμός. Μπαίνει στους κύκλους του Εθνικού Πειραιά - Παλαιού Φαλήρου, και γίνεται έφορος του μπάσκετ και του πόλο, ενώ αναπτύσσει και με το βόλεϊ κάποια σχέση.

Γεμάτος από εμπειρίες στο χώρο του αθλητισμού αποφασίζει να γράψει το εν λόγω βιβλίο, με σκοπό να μοιραστεί με τους αναγνώστες τις αγωνίες, τις χαρές, τις απογοητεύσεις, τα άγνωστα στο κοινό περιστατικά των αποδυτηρίων του πιο ιστορικού συλλόγου του Πειραιά μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: