Ο ΑΟ Καραβάς τίμησε τον Στάθη Ευσταθόπουλο για τη συνολική του προσφορά στο Σύλλογο (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Στάθης Ευσταθόπουλος διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και Πρόεδρος πριν αναλάβει τα ηνία ο νυν Πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλης

- Τη βράβευση έκανε ο Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Μελάς

- Παρόντες ο Βουλευτής Νίκος Μανωλάκος και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν

Ο «ΑΟ Καραβας» ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ - ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ Γιάννης Μελάς

Gepostet von Piraeus Press am Sonntag, 8. Dezember 2019

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση από απόψεως προσελεύσεως κόσμου, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Πειραιά «ΑΟ Καραβάς», τίμησε για τη συνολική του προσφορά τον Στάθη Ευσταθόπουλο, παλαίμαχο αρχηγό της ομάδας και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός Βασίλης Σκανδάλης, «ο Στάθης Ευσταθόπουλος έβαλε πλάτη σε πολύ δύσκολα χρόνια».

Με σχετική απόφαση του Προέδρου των Επιτυχιών Χρήστου Σκανδάλη και σύσσωμου του ΔΣ, αποφασίστηκε σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για το σύλλογο, παρουσία εκατοντάδων φίλων του, να επιβραβευθεί με τιμητική πλακέτα η συνολική προσφορά του κ. Ευσταθόπουλου εδώ και 4 δεκαετίες.

Παρόντες στην εκδήλωση οι Βουλευτές Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και ο Σαράντος Ευσταθόπουλος.