Περιοδεία Βουτσινά σε Εύβοια & Πελοπόννησο με την ΚΕΕΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δίπλα στους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Οικονομικός Επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Βουτσινάς.

Σε ολιγοήμερη περιοδεία στην Εύβοια, την Ηλεία, τη Μεσσηνία και τη Λακωνία συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΕΕΠ Γιάννης Βουτσινάς, συνοδεύοντας τον νέο Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα τοπικά Επιμελητήρια και συναντήσεις με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς των περιοχών, με κύριο θέμα συζήτησης τη στήριξη των πυρόπληκτων, αλλά και τις προοπτικές των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Βουτσινάς είναι άριστος γνώστης των επιμελητηριακών ζητημάτων με εξειδίκευση στην οικονομική διαχείριση και τη στρατηγική ανάπτυξης, για αυτό και λόγω της θέσης του Οικονομικού Επόπτη στην ΚΕΕΕ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους Προέδρους των κατά τόπους Επιμελητηρίων, κάτι που διαπιστώθηκε και κατά τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του σε Εύβοια και Πελοπόννησο.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την περιοδεία του κ. Βουτσινά: