Το ΣΕΦ αλλάζει – Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε, σήμερα, ο νέος ιστότοπος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προσβασιμότητα των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η νέα διαδικτυακή πύλη προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία, αλλά και τις ένδοξες αθλητικές στιγμές του Σταδίου, από την ίδρυση του έως και σήμερα. 

Παράλληλα, καθιστά εύκολο για τον επισκέπτη να ενημερωθεί για το ολιστικό σχέδιο και τις μελλοντικές ενέργειες για την ανάπτυξη του Σ.Ε.Φ., αλλά και να περιηγηθεί σε σχετικές ανακοινώσεις και να πληροφορηθεί για επικείμενες ή πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις.

Τέλος, ο νέος διαδικτυακός χώρος προσφέρει χρήσιμες ανακατευθύνσεις στο Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού και σχετικές ιστοσελίδες, αλλά και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του Σταδίου είτε με απευθείας μήνυμα είτε μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Επισημαίνεται ότι η νέα ιστοσελίδα εντάσσεται, πλέον, στον ευρύτερο σχεδιασμό ολικού rebranding του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Συντονιστής Διευθυντής, κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, δήλωσε:

“Η νέα μας ιστοσελίδα εξασφαλίζει την εφεξής εξωστρέφεια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, φέρνοντας το ένα “κλικ” μακριά από οποιονδήποτε ψηφιακό επισκέπτη. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, δημιουργήσαμε ένα website αμιγώς ενημερωτικό για τα δρώμενα του Σταδίου, αλλά και την ιστορία του. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Σ.Ε.Φ. συνεχίζεται”.