ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΙΑΡΡΗΞΗ: Κινηματογραφική εισβολή σε κατάστημα – Άδειασαν τα πάντα σε ένα λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δίκτυο καταστημάτων επισκευών και service κινητών, laptop και υπολογιστών της ired στον Πειραιά

listeia-peiraias__2_

Πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κατάφεραν και μέσα σ' ένα λεπτό άδειασαν προθήκες και βιτρίνες, αρπάζοντας λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της ired (www.ired.gr) στον Πειραιά Αλέξανδρος Πούπαλος οι διαρρήκτες έσπασαν με λοστό το κεντρικό ρολό του καταστήματος, καθώς και την γυάλινη πόρτα: «Είχαμε μια διάρρηξη στο κατάστημα που διαθέτουμε στον Πειραιά. Μπήκαν μέσα και άρπαξαν τα πάντα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πήραν όλα τα κινητά που είχαμε και κάθε είδους συσκευή που επισκευάζουμε. Οι 4 κάμερες που διαθέτουμε και είναι υψηλής ακρίβειας έχουν καταγράψει την κάθε τους κίνηση. Από τη φωνή που ακούγεται σε μια από αυτές, θεωρώ πως οι δράστες πρέπει να είναι αλβανικής καταγωγής».

listeia-peiraias__6_

Τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες υψηλής ακρίβειας δείχνουν καρέ-καρέ την δράση των διαρρηκτών από την ώρα που φτάνουν στο κατάστημα της Γρηγορίου Λαμπράκη μέχρι και τη στιγμή που φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

listeia-peiraias__1_

«Είναι πέντε συνολικά άτομα. Ο ένας είναι έξω και κρατάει τσίλιες και οι υπόλοιποι μπήκαν μέσα με κουκούλες full face και πήραν τα πάντα. Το τρομερό είναι ότι, σύμφωνα με το υλικό, φαίνεται όλα να έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, από την στιγμή που παραβίασαν το ρολό της πόρτας. Από εκείνη την ώρα ξεκινά να χτυπά ο συναγερμός κι εκείνοι ανενόχλητοι συνεχίζουν της δουλειά τους λες και δεν τρέχει τίποτα. Σήκωσαν τα πάντα. Από την διάρρηξη πάθαμε τεράστια ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Για καλή μας τύχη δεν είχαμε μέσα κινητά πελατών για service. Τότε θα είχαμε μεγάλα μπλεξίματα. Πήγαν σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο μαγαζί, καθώς και στο ταμείο όπου αφαίρεσαν χρήματα».

listeia-peiraias__4_

Αν και η αστυνομία βρισκόταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά έξω από το κατάστημα ωστόσο άγνωστη παραμένει η διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε δράστες: «Η αστυνομία έπραξε απίστευτα γρήγορα. Ήταν έξω από το μαγαζί μέσα σε τέσσερα λεπτά κι όμως δεν τους πρόλαβε. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν όταν έλαβα σήμα στο κινητό μου από το κέντρο λήψεων σημάτων που συνδέεται με τον συναγερμό που με ενημέρωσε για την διάρρηξη. Άνοιξα τις κάμερες και μόλις είδα τι ακριβώς είχε συμβεί έπαθα σοκ».

ΠΗΓΗ: protothema.gr