Ενημερωτικά SITES Πειραιά – Δείτε την Πανελλαδική κατάταξη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρώτο ενημερωτικό site με τεράστια διαφορά από το δεύτερο, παραμένει στην πανελλαδική κατάταξη το Piraeus Press, για 10η συνεχόμενη χρονιά, καθώς βρίσκεται στη θέση #78 σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου 2019.

Στα πλαίσια της ευρύτερης ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού, σχετικά με την κατάταξη των διαδικτυακών ΜΜΕ του Πειραιά, το Piraeus Press δημοσιοποιεί σήμερα την πανελλαδική κατάταξη των ενημερωτικών sites του Πειραιά.

Η κατάταξη Alexa χρησιμοποιείται διεθνώς ως επίσημο εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας, μετά το πλέον έγκυρο εργαλείο google analytics.

Όπως θα δείτε στην κατάταξη που ακολουθεί για τα διαδικτυακά ΜΜΕ του Πειραιά, το Piraeus Press όχι μόνο είναι πρώτο με διαφορά, αλλά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών των αναγνωστών πανελλαδικά, καθώς κατέχει τη θέση 78!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται και ξένα sites (google, facebook κλπ) ή sites εταιριών (τράπεζες, σούπερ μάρκετ κλπ).

Η κατάταξη αυτή δεν είναι σημαντική μόνο από απόψεως γοήτρου, εγκυρότητας ή αντικειμενικότητας σχετικά με τη διάδοση των ειδήσεων, αλλά και με τη διαφημιστική πίτα η οποία μοιράζεται στα ΜΜΕ, καθώς στον συγκεκριμένο τομέα υπάρχουν αρκετές στρεβλώσεις (δηλαδή μεγάλοι οργανισμοί ή Δήμοι ή Περιφέρεια μπορεί να «μοιράζουν» διαφήμιση σε ανύπαρκτα σε επισκεψιμότητα sites, ενώ την ίδια ώρα τα κορυφαία δεν επισκεψιμότητα sites να μη λαμβάνουν ούτε 1 ευρώ)

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ SITES ΠΕΙΡΑΙΑ

Piraeuspress #78

Reportaznet #1.996

Pireaspiraeus #2.127

Portnet #3.834

Koinoniki #4.538

Pireasnews #5.695

Neakeratsiniou #8.542

Kanaliena #9.043

Peiraiasnews #10.747

Piraeus365 -

Fonipeiraioton -

Piraeusview -

Pireas2day -