Το Piraeus Press στα 50 μεγαλύτερα sites της Ελλάδας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανάμεσα στα 30 κορυφαία διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας το πολυβραβευμένο Piraeus Press - Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον Σεπτέμβρη 2018 με 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες 

Ακόμα μια σημαντική διάκριση καταγράφεται σήμερα για το Νο1 ενημερωτικό μέσο του Πειραιά και ένα εκ των κορυφαίων της χώρας.

Το Piraeus Press κατέκτησε τη θέση Νο50 στην Ελλάδα και τη θέση Νο73 στην Κύπρο, σύμφωνα με την κατάταξη Alexa.

Έτσι πλέον βρίσκεται και επίσημα στο Top50 της ελληνικής διαδικτυακής αγοράς!

Μεταξύ αυτών των 50 ιστοτόπων, συγκαταλέγονται στις πρώτες θέσεις η google, το Facebook, η yahoo, sites μεγάλων ελληνικων επιχειρήσεων και τραπεζών, τα 30 κορυφαία ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα και φυσικά... το Piraeus Press!

Η ανοδική πορεία του Piraeus Press έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες όπως φαίνεται στο σχετικό γράφημα Alexa.

Ο Εκδότης και Διευθυντής του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε σχετικά:

«Το βασικό μας μότο όταν ξεκινούσαμε πριν 10 χρόνια ήταν ότι η ενημέρωση ξεκινά από τον Πειραιά!

Πλέον, με όχημα το Piraeus Press, η ενημέρωση μπορεί να ξεκινά από τον Πειραιά, αλλά φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και απανταχού της Γης, όπου υπάρχουν συμπατριώτες μας.

Μετά από σειρά σημαντικών διακρίσεων και βραβεύσεων, σήμερα το Piraeus Press καταγράφει ακόμα ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία του... μέχρι τον επόμενο φυσικά!

Πιστεύω ότι πλέον η θέση του Piraeus Press στην ευρύτερη διαδικτυακή αγορά ισχυροποιείται σημαντικά, ενώ στο πλάνο μας για την περαιτέρω ανάπτυξή του, συμπεριλαμβάνεται η χρήση όλων των σύγχρονων μεθόδων διαδικτυακής επικοινωνίας.

Η ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν στον Πειραιά και τα Νησιά του παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή, αλλά πλέον δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και σε θέματα πανελλαδικής εμβέλειας.

Επειδή αυτή η επιτυχία αποτελεί προϊόν ομαδικής εργασίας, θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τη στενή ομάδα συνεργατών μου και τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, με τους οποίους έχουμε μια άκρως διαδραστική επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων και με τις επισημάνσεις τους μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά... Τα καλύτερα έρχονται!»